U Ponijerima se krije koliba s najljepšim pogledom u kojoj ćete željeti ostati cijelu zimu! - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

U Ponijerima se krije koliba s najljepšim pogledom u kojoj ćete željeti ostati cijelu zimu!

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
1.11.2020.

Iako ponekad ljetni odmor dobiva veću dozu entuzijazma i oduševljenja, zimski odmor također prate prekrasni prizori prirode, snijeg i jedna sasvim nova definicija opuštenog druženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među omiljenim odabirima za savršenu pauzu, najčešće su upravo planinske kuće i vikendice, koje ovisno o temperaturama vani pružaju neodoljivu atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na planini Ponijeri, točnije na Vrhevlju nalazi se obiteljska vikendica koja će vas instant osvojiti rustikalnim uređenjem u kojem ćete naći i pokoji vintage element. Nekoliko komada namještaja kao i detalja izradili su sami vlasnici, a uz sasvim poseban izlazak sunca, kompletan interijer dobije dodatnu toplinu i posebnost.  

Foto: airbnb.com

Koliba se sastoji od dnevnog boravka iz kojeg se, zahvaljujući velikim prozorima pruža prekrasan pogled, kuhinje, spavaće sobe kojoj zeleni tonovi daju dodatni umirujući efekt te kupaonice. Jedna od zvijezda kolibe svakako je i ljuljačka postavljena u dnevnom boravku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Čamdžić Cvijetić (@aidacvijetic) on

Kako bi se uistinu opustili, odmaknuli od buke i galame te uživali u potpunom miru i tišini, zaslužna će biti i činjenica da ova koliba nema TV kao ni WiFi.
Više detalja o Little Cottage Dream saznajte klikom na njihov Instagram ili Airbnb profil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @divaisback on

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno