Fashion crush tjedna: adidas x Wales Bonner tenisice s leopard printom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Fashion crush tjedna: adidas x Wales Bonner tenisice s leopard printom

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
30.1.2024.

adidas x Wales Bonner je kolaboracija u kojoj su nastali nezaboravni modeli koji su se našli na listi želja svih istinskih modnih insajdera/ica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


adidas Samba model već dugo ne silazi s trona omiljenih komada street style scene. Ipak, ako niste pobornici potpune klasike i neutralnih modela, osvojit će vas druga po redu kolaboracija brenda adidas s britanskom dizajnericom Grace Wales Bonner.

 Dizajnerica je ponovno kreirala modele u 4 različite kombinacije boja. Osim upečatljivih tonova ovi Samba modeli dolaze s malim zaokretom – tenisice s naglašenim „jezikom“ koje podsjećaju na nogometne kopačke, a koje se savršeno uklapaju u svaki modni izričaj (posebno u stil ljubitelja blokecore estetike).

Od čitave kolekcije koja je izašla krajem prošle godine, posebno se istaknuo model Dark brown/Cream white koji donosi spoj neutralne krem bijele i odvažan leopard print s teksturom kratkog krzna. Odvažno, upečatljivo i ikonično!


Foto: @camillemartinotVjerujemo da će ih na listu želja dodati svi oni koji su željni da kroz ovakve modne detalje izraze svoju stilsku individualnost. Želite li ih u košarici za kupovinu, potražite link ispod fotografija.


adidas x Wales Bonner samba tenisice s leopard uzorkom


* * *
Naslovna fotografija: @sofiamcoelho

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno