adidas Samba vladaju i ovom sezonom, a ovi jesenski modeli dostupni su i u BiH - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

adidas Samba vladaju i ovom sezonom, a ovi jesenski modeli dostupni su i u BiH

Tekst:

Arijana Bošnjak

HIGH STREET
17.9.2023.

U svijetu brzih promjena u kakvom se nalazimo, modni trendovi obično budu poput šibice koja zasvijetli samo na kratko, a onda preko noći stignu neki novi vladari modne scene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Međutim, s vremena na vrijeme se pojave trendovi koje toliko volimo da ih se ne žurimo odreći i dopustiti da skupljaju prašinu na dnu ormara. Jedan od takvih je, sada već kultni model adidas Samba tenisica, koji stoički izdržava sve promjene i dominira čitavom ovom godinom.

 Takva zaljubljenost u ovaj model ne iznenađuje ako se osvrnemo na njihov bezvremenski dizajn koji je spoj klasične estetike i urbanog stila. Uz to što je svojim dizajnom toliko svestran i dopušta kombiniranje uz svaki odjevni komad, voljet ćete ih jer u ponudi postoji toliko kombinacija boja da će ih svatko moći prilagoditi svojoj estetici.

 Mi smo ovaj put izdvojili nekoliko neodoljivih kombinacija koje svojim bojama savršeno prate zagasite nijanse koje donosi jesen, poput burnt narančaste, tamno crvene, senf žute i nezaobilaznih tonova zelene i smeđe.

S obzirom na metalik trend koji polako, ali sigurno, osvaja sezonu, tu se našao i upečatljivi Silver model za one koji žele nešto odvažniji pečat u svojim lookovima, a za djevojke koje se priklanjaju trendu blokecore, tu je i model koji će obilježiti njihove modne kombinacije.

 Ovi modeli dostupni su i u BiH


* * *
Naslovna fotografija: @_agnieszkabobyk_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno