Mepas Mall otvorio svoja vrata novinarima! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mepas Mall otvorio svoja vrata novinarima!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
12.4.2012.

Kako izgleda novo modno odredište regije?    Mepas Mall, trgovačko-poslovni centar s hotelom u Mostaru koji se nalazi na križanju ulice Kneza Višeslava i Kardinala Stepinca danas je otvorio svoja vrata novinarima, a sutra sve posjetitelje od jutarnjih sati očekuje cjelodnevni program i prezentacija novosti koje je Mepas Mall doveo u našu regiju. Ono o čemu smo već pisali, a što je novi poticaj za rast bh. modne scene jeste dolazak novih poznatih Inditexovih brandova  na tržište Bosne i Herecgovine. Od sutra Zara, Bershka, Pull and Bear i Stradivarius žele dobrodošlicu svim svojim vjernim kupcima, a takvih je sudeći prema njihovom ugledu puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pored njih, u Mepas Mall dovodi brandove koji ranije nisu bili u Mostaru kao što su New Yorker, Sportina Group, Iris Group, Piazza Italia i  US Polo Assn, a pored njih u ovom trgovačko-poslovnom centru ćete naći i ponudu sljedećih brandova:  TerraNova, S'Oliver, Adidas, Nike, Primasport, Bellissima, Granoff, Okaidi, Bimaco, Reebok, Multibrand, DM, Lisca, Megašport, Benetton, One2Play, Prenatal, Cesar's, Shoe-be-do, Alma Ras, Bambi, Tintilinić, Adax, Time line, Linea Intima, Mališić, Planet obuća, Zlatarna Celje, Tobacco shop, Stanić, Swatch, Top Shop, Carter's, Oshkosh i Bimbus.

Pored modnih, posjetitelji će uživati i u gastro poslasticama restorana na 4. katu, a po prvi put u Hercegovinu dolazi i jedno od najpoznatijih imena u svijetu brze hrane, McDonald's. Činjenicu da je Mepas Mall mjesto na kojem možete uživati cijeli dan potvrđuje i kat za zabavu na kojem će u šestom mjesecu ove godine biti otvoreno multiplex kino Cinestar s 5 dvorana i 3D konceptom, te kuglana s osam staza. Bitno je reći da su i roditelji koji dosada nisu nalazili sve što im je potrebno kroz period trudnoće i djetinjstva djeteta u Mepas Mallu doći na svoje.

01

Josip Jurilj, Nenad Peris, Ljiljana Bošnjak I Ljubo Bešlić

Na danas održanoj konferenciji za novinare koju je vodila voditeljica Snježana Delić prisutni su bili gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, direktorica trgovačkog centra Mepas Malla Ljiljana Bošnjak, Nenad Peris, predstavnik agencije Colliers International  te Josip Jurilj, voditelj marketinga. Zajedno su istaknuli kako je centar zavidnih dimenzija sagrađen u roku dvije godine, a Nenad Peris je istaknuo kako su pregovaranja s brandovima koji dolaze po prvi put Bosnu i Hercegovinu trajalo između dvanaest i osamnaest mjeseci. Ono što nas posebno veseli jesu njihove procjene da će Mepas Mall u narednih dvanaest mjeseci posjetiti oko 4.000.000 ljudi. Jedva čekamo!
Do sutra i službenog otvaranja uživajte u galeriji fotografija koju vam donosimo.

PreviousNext

PreviousNext


Modamo.info  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno