7 gradova koje bi trebala posjetiti svaka dvadesetogodišnjakinja - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

7 gradova koje bi trebala posjetiti svaka dvadesetogodišnjakinja

Tekst:

Bonjour.ba

PUTOVANJA
17.2.2016.

Vjerujemo da u svakome od vas čuči velika želja i strast da istražujete i putujete svijetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, s druge strane, dvadesete godine podrazumijevaju veći avanturistički duh i samim time veću tolerantnost prema stvarima za koje ne nalazimo kompromis u našim tridesetim i četrdesetim. Upoznavanje novih kultura, njihovog viđenja lijepog, načina života, ali i gastro tradicije, odličan je način da ispitate vaše granice i naučite ponešto o sebi. Zbog toga smo se i mi bacili na malo istraživanje i izdvojili 7 favorita. Vjerujemo da će ove destinacije samo dodatno probuditi vaš apetit za putovanjima.

#1 Bangkok
Tajland će vas oduševiti svojim palačama, hramovima, uličnom hranom, ali i luksuznim sadržajima koji su dostupnim po dosta niskim cijenama.  

01

#2 Pariz
Romantičan i šarmantan, ovaj grad će vas oduševiti svojim kulturnim sadržajima, couture kuhinjom, neodoljivim parkovima i građevinama. I naravno, shopping destinacijama. 

02

#3 Hong Kong
Grad bogate povijesti i grad impresivnih građevina, oduševit će vas svojom ponudom tržnica koje kriju brojne zanimljive poslastice, kao i noćnim životom.

03

#4 London
Grad poznat po svojoj kulturnoj raznolikosti, bogat je raznim sadržajima i povijesnim građevinama čiji će vam obilazak biti odlična lekcija o kulturi i povijesti. Nemojte dati lošem vremenu da vas odgovori od posjeta ovoj modnoj i kulturnoj prijestolnici.

04

#5 Machu Picchu
Posjet jednom od sedam svjetskih čuda, zahtjeva veliku kondiciju od vas, zato je bolje da ga posjetite u mlađim danima. Ove ruševine vam otkrivaju bogatu povijest naroda koji je živio u Andama, a šetnja kroz hramove i domove antičkih plemena daju vam mogućnost i susreta sa divljim životinjama.

05

#6 New York
Grad koji će se pobrinuti da nijedna vaša minuta nije potraćena-bogata ponuda na gotovo svim poljima zabave, sjajne građevine, kulturni događaji, odličan shopping, bezbroj je razloga zašto biste trebali posjetiti Veliku jabuku.

06

#7 Krstarenje Mediteranom
Pozovite dragu ekipu i ljeto provedite upoznajući se sa mediteranskom kulturom, bogatom poviješću i mitologijom i uživajte u pijesku među prstima.


07

Foto: dreamhotels.com, vogue.com, wikipedia.com


Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno