5 prijedloga što darovati osobi koja je nedavno diplomirala - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 prijedloga što darovati osobi koja je nedavno diplomirala

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
19.7.2019.

I dok jedni šesti i sedmi mjesec vežu uz putovanja i odmor uz zvuk valova u pozadini, drugi ova dva mjeseca rezerviraju za učenje i ispitne rokove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovaj period godine za sve studente kalendarski označava i polaganje zadnjih kolokvija, kao i brojne promocije povodom završetka studija na fakultetima diljem regije. To ujedno znači i da je naš planer gotovo svake godine, početkom ljeta, ispunjen i s par proslava povodom diplomiranja. 

Odabir idealnog poklona pred nas stavlja par nedoumica, obzirom da kroz poklon odabran s puno ljubavi, osobi koja je diplomirala želimo dati dodatnu motivaciju, vjetar u leđa i pokazati da smo s njom u svim avanturama koje ju tek čekaju. Izgradnja karijere, pronalazak posla iz snova, prvi razgovori za posao, nove radne kolege, rokovi…, sve su to izazovi koji ih čekaju, a ovi pokloni bi taj period mogli barem djelomično olakšati i dodatno uljepšati. U nastavku smo izdvojili 5 simpatičnih i kreativnih prijedloga za poklon.


INSPIRATIVNA KNJIGA O KARIJERI
Autobiografije i savjeti dama i muškaraca koji su već uspješno odgovorili na poslovne izazove stavljene pred njih sjajan su način da osobi koja je diplomirala kroz knjigu date mentora koji će dati odgovor na sve nedoumice s kojima se i ona susreće. Par preporuka donosimo ovdje.

PLANER I DNEVNIK ZAHVALNOSTI 
Organizacijske vještine ključne su za uspjeh u obavljanju poslovnih obveza, a uz ovaj poklon potaknut ćete ju na što bolje planiranje, ali i kroz dnevnik zahvalnosti podsjetiti da je balans ključan, kao i da nikada ne smijemo zaboraviti biti zahvalni na malim sitnicama koje čine svaki dan lijepim. 

TERMOSICA 
Koristan poklon koji će nositi tijekom trčanja s jednog kraja grada na drugi, u uredu, tijekom izleta…

TORBA ZA LAPTOP
Kako bi i alat ključan za obavljanje poslovnih zadataka bio siguran od vanjskih utjecaja, grebanja…

KOFER
Za sva poslovna putovanja koja ju očekuju, ali i posjete bajkovitim destinacijama koje su na njenoj bucket listi.

KOMAD KOJI ĆE MOĆI NOSITI NA (INTERVJU ZA) POSAO
Kravata, košulja ili sako…, sve su to komadi koji će i ženama i muškarcima nakon studija pomoći u kreiranju capsule poslovne garderobe.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno