5 nešto drugačijih ideja kako proslaviti godišnjicu braka

LJUBAV & BRAK
18.7.2019.

Dan vjenčanja jedan je od najljepših događaja koji ima posebno značenje u životu supružnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog toga iz godine u godinu s velikom pažnjom pristupamo proslavi samog datuma. Uz to, godišnjica braka je ujedno podsjetnik na vašu zajedničku avanturu, uspjehe i sve lijepe uspomene koje ste kreirali od dana vjenčanja. Ona budi najnježnije emocije, a ovih pet prijedloga pomoći će vam da na nov i uzbudljiv način oživite vaša lijepa sjećanja i nazdravite za još brojne zabavne korake i adrenalinske skokove koji vas čekaju u godinama pred vama. 

OTPLEŠITE PONOVNO VAŠ PRVI PLES

Jedna od najljepših uspomena s vjenčanja upravo je onaj blagi osjećaj treme i radost koja nastupi kada na podiju uz vašu pjesmu, zaplešete. Oživite tu uspomenu u dnevnom boravku i zaplešite. Nastavite s omiljenim plesnim hitovima i potaknite val pozitivne energije.

PRISJETITE SE MENIJA S DANA VJENČANJA I PONOVNO GA PRIPREMITE

Ok, vjerujemo da i vi, na dan svog vjenčanja i niste stigli u potpunosti uživati u meniju. Djelomično je krivo uzbuđenje, a onda i svi ti razgovori s dragim gostima… pripremite pravu gastro večer za dvoje i pripremite recepte s dana vjenčanja, od slanog predjela do slatkog deserta.

POSJETITE VINARIJU U SUSJEDSTVU I UŽIVAJTE U GASTRO AVANTURI

Boravak u prirodi dokazano popravlja raspoloženje, a na vaš poseban dan, naučite nešto novo, uživajte u posebnim aromama vina i organizirajte romantičan izlet u vinogradu.

ORGANIZIRAJTE KUĆNU ZABAVU

S djecom, prijateljima, obitelji. Vjerujemo da već neko vrijeme razgovarate o malom reunionu, a postoji li bolji povod od ovoga?

ISPROBAJTE ADRENALINSKI SPORT

Pripremite se na nalet adrenalina i uživajte u nezaboravnim trenutcima, zajedno! Brak nas iznova potiče da izađemo iz zone ugode i podsjeća da imamo osobu koja nam čuva leđa. Ovi sportovi će to sve i slikovito pokazati. Rafting, penjanje, paragliding, vi birajte.

LJUBAV & BRAK , 18.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  BONJOUR.ba

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno