5 filmova koji će vam vratiti vjeru u ljubav nakon prekida - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

5 filmova koji će vam vratiti vjeru u ljubav nakon prekida

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
5.9.2023.

Svi znamo koliko prekidi znaju biti teški i unatoč razgovorima s prijateljicama, kilograma pojedenog sladoleda i more isplakanih suza, nekada ne vidimo nadu da će ta ljubavna bol nestati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Često jedva čekamo zavući se pod dekicu, gledati filmove i pobjeći od stvarnosti. Ovo je odličan način da skrenemo pažnju sa svog problema, ali i pokupimo neke korisne savjete, koje nam kroz svoju priču poručuju glavne akterice jednako slomljenog srca.

Donosimo vam 5 popularnih filmskih ostvarenja koji će biti razonoda i lekcija za osobni rast, ali i nada za nove ljubavne priče koje čekaju iza ugla.

 Eat Pray Love

Ovaj inspirativni film s Juliom Roberts u glavnoj ulozi je priča o samootkrivenju i osobnom rastu. Pogledajte kako se ona nosi sa razvodom i kroz putovanje, hranu i vjeru, pronalazi nove interese i shvaća što je istinska ljubav.

 Pod suncem Toskane

Kako drugačije preboljeti prekid nego u poetičnom okruženju Toskane?! Još jedna priča koja nema idiličan kraj u kojem glavna glumica nakon razvoda pronađe novu ljubav, nego realnu priču koja nas inspirira da promijenimo životne svjetonazore. Puštajući nove ljude u svoj život naučit ćemo koliko različitih priča život može istkati i da naš prekid ipak nije kraj svijeta. Ovo je film koji nas uči i važnu lekciju da partner nije jedini razlog za sreću.

Dnevnik Bridget Jones

Svima nama neopisivo simpatična i draga, Bridget je djevojka koja vječno u svoj život pušta pogrešne muškarce i naravno, završava slomljenog srca. Kroz njene simpatične ljubavne i poslovne avanture zabavit ćete se, a bit će vam i mrvicu lakše kada shvatite da se svaka od nas ponekad može pronaći u njenim cipelama i da uvijek ima nade za pravu ljubav.

 Dok si spavao

Kakav klasik! Film koji je svaka od vas vjerojatno pregledala nebrojeno puta i koji vas opet zadrži uz male ekrane. Voljet ćete ga jer pokazuje da smo ponekada stvarno slijepo zaljubljene u ideal koji smo stvorile samo u svojoj glavi i da zbog toga često ne vidimo pravu ljubav ispred nosa. Zato, dobro otvorite oči da vam ljubav ne promakne dok volite nekoga tko postoji samo u mašti.

Igra sudbine

Ova romantična komedija potaknut će vas da povjerujete u sudbinu i u njene ruke prepustite vaš ljubavni život. Moramo priznati da postoji određena čar u tome kada ne brinemo o budućnosti vjerujući da će se stvari same posložiti kako treba. Ipak, baš kao i glumica u filmu, nekada trebate preletjeti pola svijeta ako shvatite da je prava ljubav u pitanju, a sudeći po filmu, let će vrijediti.


* * *
Naslovna fotografija: Pexels

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno