4 stvari koje trebate napraviti prije važnog sastanka

BONJOUR.CLUB
13.11.2018.
Entuzijazam koji se javlja radi novog radnog mjesta ili projekta na kojem radimo često biva prekinut blagim strahom od upoznavanja novih ljudi, učenja o nešto drugačijim procesima rada i usvajanjem svih dužnosti koje će sada biti dio vaše svakodnevne rutine. Zbog toga, kako biste se na vrijeme pripremili za sve izazove koji vas čekaju u radnom okruženju, poslužite se s ovih par jednostavnih trikova.

#VEČER PRIJE ISPROBAJTE ODJEĆU I SPREMITE TORBU ZA POSAO
Često nam se dogodi da osmislimo kombinaciju koja, ujutro kada ju odjenemo i ne izgleda onako kako smo to zamislili večer prije. Zbog toga, uvijek večer prije isprobajte odjeću koju mislite nositi na važan sastanak, posebice ukoliko komade koje ste birali niste nosili već neko vrijeme. To će vam dati i dodatnu priliku da napravite eventualne korekcije na odjeći i uz to izaberete nakit koji vam se u potpunosti dopada. Ujutro ćete biti sretni što ste pronašli look koji će samo dodatno probuditi samopouzdanje za dan pred vama.
U torbu pospremite notebook, zdrave grickalice i sitnicu koja će vas nasmijati svaki put kada ju pogledate. Fotografija, parfem ili ilustracija neka budu vaš boost kada se osjećate nesigurno.

sastanak1

 

#ODREDITE RUTU PUTOVANJA I URADITE DOMAĆU ZADAĆU
Kako ne biste kasnili (jer to nitko ne voli), razmislite kojim prijevoznim sredstvom ćete ići, ali i mogu li vas česte gužve u prometu na tom putu dodatno usporiti? Uvijek detaljno istražite i sve točke koje bi mogle biti predmet vašeg sastanka, ali i pitanja koja su ostala nedorečena i pokažite vašim nadređenima ili klijentima da od početka mislite na baš sve.

#ISTRAŽITE SVE O KLIJENTU S KOJIM IMATE SASTANAK
Aktualne projekte, viziju kompanije, društvene mreže…
Tako ćete bez straha moći razgovarati o svim temama koje će se suptilno nametati tijekom vašeg sastanka i pokazati da vam je uistinu stalo do projekta na kojem radite.

#SELF-CARE
Večer prije važnog sastanka posvetite vrijeme sebi i opuštanju. Ne želite se cijelu večer nervozno vrtjeti u krevetu i razmišljati po tisućiti put kakav će se scenarij sutra odigrati. Radije vrijeme iskoristite za druženje s prijateljima, čitanje ili uživanje u kupki.

 

Foto: pinterest.com

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: