4 nova blagdanska filma koja se veselimo pogledati ove zime - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

4 nova blagdanska filma koja se veselimo pogledati ove zime

Tekst:

Bonjour.ba

FILMOVI & SERIJE
14.11.2020.

Val pozitivnih emocija, raskošne dekoracije, tople uspomene i feel good priče koje se kriju iza filmova s blagdanskom tematikom, čini ih savršenim društvom za lijena poslijepodneva doma. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je pravo vrijeme za kreiranje cozy atmosfere doma i uživanja u filmovima koji nas polako uvode u najljepše doba u godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako postoji neka čar u blagdanskim filmskim klasicima, veselimo se i gledanju novih naslova koji dovode omiljena glumačka imena, ples, glazbu i bajke u naše domove na poseban i zabavan način. 

The Christmas Chronicles 2

Glavne uloge u filmu imaju Kurt Russell i Goldie Hawn. Vraćaju se u ulogama Djeda Božićnjaka i gospođe Claus kako bi spriječili problematičnog negativca u naumu da uništi Sjeverni pol i ako nas pitate, već itekako dovoljno razloga da kliknete opciju PLAY za ovaj filmski naslov. 

The Princess Switch 2: Switched Again 

Popularna franžiza o dvije sestre blizanke koje su zamijenile živote se nastavlja…
Kada vojvotkinja Margaret (Vanessa Hudgens) neočekivano naslijedi tron Montenara, vraća se njena blizanka Stacy DeNovo, no u priču se uskoro uključi još jedna blizanka - Margaretina sestrična Fiona.

Holidate

Radnja prati dva glavna lika - Sloane (Emma Roberts) i Jacksona (Luke Bracey) koji ne vole blagdane, već neko vrijeme su sami ili izlaze na neobične spojeve. Kada se upoznaju na jednoj blagdanskoj proslavi, odluče da će biti partneri (Holidate) jedno drugom na svakoj idućoj proslavi…

Jingle Jangle: A Christmas Journey | Everything is Possible

Radnja je smještena u gradu Cobbleton i prati poznatog, legendarnog tvorca igračaka Jeronicusa Janglea (Forest Whitaker) čiji izumi svaki put oduševljavaju. No, njegov zaposlenik jednog dana(Keegan-Michael Key) ukrade originalnu kreaciju što Janglea istinski rastuži, no, njegova unuka (Madalen Mills) uspijeva ponovno pokrenuti čaroliju…

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno