3 plaže na Jadranu koje ćete željeti posjetiti s najboljom prijateljicom - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 plaže na Jadranu koje ćete željeti posjetiti s najboljom prijateljicom

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
3.8.2022.

Postoji li bolji način za zbližavanje s prijateljicom od zajedničkog putovanja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mi kažemo ne, a pored toga smatramo da su to ujedno i najzabavnija putovanja s kojih se uvijek vratimo s mnoštvom uspomena. Postoji nekoliko koraka koje trebate zajedno proći prije samog odabira lokacije. Da li uživate u mirnim plažama ili želite dinamičnu plažu s party barovima? Koliko daleko želite putovati? Da li želite na ljetovanju posjetiti grad sa zanimljivim građevinama i kulturom ili samo želite odmarati na plaži? To su samo neka od pitanja koja će vam pomoći pri pronalasku savršene destinacije. Mi smo u nastavku izdvojili 3 plaže za koje smatramo da su idealna lokacija za odmor s prijateljicom. 

 

Foto: Pexels.com


Punta Rata, Brela 

Za putovanja s prijateljicom je jako važno i kreiranje savršenih foto uspomena, a ova plaža je savršena upravo za to. Nalazi se u prekrasnom morskom mjestu Brele, koja je i u svjetskim magazinima zaslužila titulu jedne od najljepših plaža na svijetu. Odlikuje se šljunčanom plažom, s mnoštvom hlada koje kreiraju borovi. Posebno pažnju turista privlači i Kamen simbol Brela. 

 


Plaža Zrće

Plaža Zrće je dugačka šljunčana plaža smještena na otoku Pagu. Idealna je za prijateljice koje vole uživati u ljetnim zabavama.

 


Sumartin, Brač 

Iako na otoku, lako je doći do plaža u Sumartinu trajektom iz Makarske. Krase je šljunkovite plaže i nezaobilazan detalj s putovanja s prijateljicom – ljuljačka. U Sumartinu vas čeka bogata gastro ponuda, kao visoki kameni zvonik crkve i franjevačkog samostana Sv. Martina po kojem je mjesto i dobilo ime. Bon voyage! 

 

* * * 
Naslovna fotografija: 
Pexels.com  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno