10 prijedloga za romantičan spoj u udobnosti doma - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 prijedloga za romantičan spoj u udobnosti doma

Tekst:

Bonjour.ba

LJUBAV & BRAK
20.3.2020.

Iako se još uvijek navikavamo na tempo koji nosi #OstaniKući, ne znači da vikend koji slijedi ne podrazumijeva i romantičan spoj s dečkom ili mužem u zajedničkom domu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, poseban osjećaj iščekivanja i treme koji prati spoj, trebali bismo zadržati i sada, zbog čega su kreativne ideje za zajedničko druženje uvijek dobrodošle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi smo ih pobrojali deset, zapravo su gotovo besplatne i potaknut će odlično raspoloženje i nove lijepe uspomene.

POSEBNA PAUZA ZA KAVU 

Vjerujemo da u ubrzanom tempu dosada i niste imali baš vremena za uživanje u jutarnjoj šalici kave uz ukusne slastice ili doručak.
Zato sada organizirajte druženje tijekom kojeg ćete u miru uživati u zajedničkom druženju, mirisu i okusu kave te ukusnim grickalicama ili slasticama koje ste pripremili.

UŽIVAJTE U RUČKU BEZ TELEFONA

Nerijetko nas notifikacije mobitela ometaju u svakodnevnim aktivnostima. Utišajte tonove i uživajte u jelu koje ste pripremili bez ikakvih ometanja. Razgovarajte o namirnicama, procesu pripreme, ali i svim ostalim lijepim emocijama koje će zajednički objed potaknuti.

OSTANITE DUŽE U KREVETU 

Prisjetite se koliko ste samo puta ujutro željeli ostati još samo 5 minuta u krevetu? Sada imate priliku. Cijenite ju i uživajte u njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tezza (@tezza) on

RAZGOVARAJTE O TEMAMA KOJE NE UKLJUČUJU POSAO I TO-DO LISTE 

Vrijeme doma iskoristite za odmor i pauzu. Napunite baterije, relaksirajte se, zaboravite na stres. Makar pokušajte.
Prisjetite se lijepih uspomena i pričajte o tome kako se vaš partner uistinu sada osjeća. Razgovarajte i o obitelji i jačanju vašeg odnosa.

SLAŽITE PUZZLE ZAJEDNO

Društvene igre uvijek su dobra ideja, a smijeha i zabave neće nedostajati.

ORGANIZIRAJTE WELLNESS VEČER
Spa večer u udobnosti doma je sjajan način relaksacije i opuštanja. Sheet maske, vježbe za meditaciju, zajednički trening, njegujuća ulja za njegu ruku… opcija je bezbroj.

POSADITE ZAČINE NA BALKONU

Ukoliko imate terasu ili vrt, sada je sjajna prilika da zajednički uživate u vrtlarenju. Sadnja cvijeća ili začina opušta, istovremeno boravite na suncu, družite se, razgovarate i uz to, pripomažete da vaš dom dobije zeleni makeover.

ORGANIZIRAJTE PIKNIK

Na podu osunčanog dnevnog boravka ili terasi, vi birajte. Uzmite deku ili pokrivač, stavite ih na pod, posložite tanjure i omiljena jela te uživajte u nešto drugačijem objedu.

ORGANIZIRAJTE VEČERU SA SVEČANIM DRESS CODOM

Zašto ne? Potaknut ćete samopouzdanje, val lijepih emocija, dotjerati se i uživati u objedu u udobnosti doma, imajući na trenutak dojam kao da ste u omiljenom restoranu.

SLIKAJTE ZAJEDNO

Aktivnost koja budi kreativnost i opušta, a vjerojatno će pomaknuti i salve smijeha te poštapalica. 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno