Želite biti dio BONJOUR.ba tima? Tražimo suradnike. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite biti dio BONJOUR.ba tima? Tražimo suradnike.

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
30.1.2020.

Prošla godina u BONJOUR.ba timu započela je odvažno – donijeli smo odluku da MODAMO.info rebrendiramo i redizajniramo u noviju, svježiju, moderniju i sadržajniju priču pod imenom BONJOUR.ba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša misija je kroz autorske tekstove i praktične savjete inspirirati svaku ženu da s osmjehom na licu odgovori na životne izazove te za sebe i svoje najmilije kreira život koji voli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na BONJOUR.ba će čitatelji uživati u modnim pričama iz BiH i svijeta, stilskim trikovima, idejama za uređenje doma, ali i korisnim savjetima o roditeljstvu, karijeri ili financijama.

2019. godinu smo završili uz sanjarenje na magičnoj novogodišnjoj BONJOUR.ba zabavi i skoro 100 realiziranih kampanja koje smo u 2019. uspješno realizirali s našim partnerima, domaćim i stranim brendovima, a u 2020. godinu smo kročili uz još veće snove i ciljeve.

Naime, naš tim je u potrazi za novim suradnicima koji će zajedno s nama nastaviti graditi BONJOUR.ba kao adresu koja će ostati prepoznatljiva kao vodeći bh. lifestyle i modni medij u BIH.

ŠTO TRAŽIMO OD BONJOUR.ba NOVINARKE/A?

Ljubav prema pisanju te poznavanje pisma i gramatike, razvijen timskih duh i odgovornost prema danim zadacima, poduzetnost i snalažljivost, proaktivnost i razvijene komunikacijske vještine, ali i spremnost na rad u dinamičnim uvjetima.


Možeš živjeti u Čapljini, Mostaru, Bijeljini, Sarajevu, Banjaluci, Tuzli ili nekom sasvim drugom gradu kojeg voliš. Možeš biti student ili imati mnogo radnog iskustva, 18 ili 38 godina.


Zajedno s BONJOUR.ba timom kreirat ćeš sadržaj i sudjelovati u raznim aktivacijama BONJOUR.ba portala, no, budi spremna/an da ćemo te iz mjeseca u mjesec motivirati da izađeš iz zone ugode. Jer upravo su promjene te koje nam pomažu da rastemo. Tvoj ured može biti smješten na plaži, doma ili u omiljenom kafeu – jedino nam je važno da imaš WI-FI konekciju te strastveno radiš na unaprjeđenju sadržaja na BONJOUR.ba kroz svoje tekstove koji će nositi dozu šarma i opuštenosti.

KAKO SE PRIJAVITI NA BONJOUR.ba NATJEČAJ?

Uz životopis je potrebno poslati motivacijsko pismo, 3 teksta (jedan o bh. modi, jedan o ljepoti i jedan iz lifestyle domene) duljine do dvije kartice te pripadajuće fotografije za svaki od tekstova.
Svoj kratki životopis, motivacijsko pismo i tekstove pošaljite na mail: [email protected].
Prijave su otvorene do 10.2.2020. godine.


Idemo pričati lijepe priče.
Vaš BONJOUR.ba tim

Povezani članci

Najpopularniji članci