Meghan Markle predstavila sve komade iz njene kolekcije koja je od danas dostupna za kupovinu

MODNE VIJESTI
12.9.2019.

Prije nešto više od dva mjeseca, Meghan je otkrila da priprema capsule kolekciju poslovne odjeće koja će imati i jako važnu ulogu i snažnu poruku. Naime, linija je dizajnirana kako bi podržala rad dobrotvorne organizacije Smart Works, s kojom Meghan od ranije surađuje kroz razne projekte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smart Works podržava i pomaže nezaposlenim ženama da steknu poslovne vještine, kao i da se uspješno pripreme za intervju za posao - od pisanja životopisa do odabira odjeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli mjesec organizirano je snimanje lookbooka za kolekciju, a modeli su bile upravo dame koje su štićenice Smart Works organizacije.

Kolekcija sadrži pet komada koji će pomoći svakoj dami da se osjeća samopouzdano na radnom mjestu – košulju, hlače, haljinu, jaknu i torbu. Bit će u prodaji dva tjedna na policama Marks&Spencer, Jigsaw i John Lewis dućana.

Za svaki kupljeni artikl iz linije, jedan će se donirati organizaciji Smart Works. Tako će svi kupci kroz svoju kupovinu igrati važnu ulogu u pričama o uspjehu brojnim damama koje tek kreiraju svoju karijeru. I neće samo utjecati na to kako izgledaju, nego kako se i osjećaju. Kompletna linija izrađena je u suradnji s dizajnericom Mishom Nonoo, bliskom prijateljicom vojvotkinje od Sussexa.

Kroz kompletan lookbook i suradnju, Meghan je još jedanput poslala snažnu poruku o stvarnim ženama, malim svakodnevnim uspjesima koje treba slaviti i zajedništvu. Ne sumnjamo da će ovi komadi postati jedan od omiljenih artikala u ormaru brojnih dama.


 

MODNE VIJESTI , 12.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Podijeli:

Posljednje objavljeno