Kada Monopol, Scrabble i Lego kocke posluže kao inspiracija za dekoraciju vjenčanja...

VJENČANJA
9.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri određivanju stila uređenja vjenčanja, mnogi parovi često inspiraciju nađu u omiljenim filmovima, knjigama ili određenim razdobljima. Dio slavlja postaju detalji koji asociraju na određenu temu – od pozivnice i cvjetnih dekoracija preko modnih dodataka i vjenčanih fotografija do same torte i menija. 

Sarah i Kristopher su mladi bračni par koji gaji ljubav prema društvenim igrama te su za svoje vjenčanje odlučili sami izraditi ukrase inspirirane omiljenim igrama. Prvotno su sami dizajnirali pozivnice inspirirane 'Monopolom' dok su za dizajn RSVP kartica inspiriraciju pronašli u 'Chance' kartama. 

Vjenčali su se u Reiter Parku u Longwoodu, a tijekom dana, gosti su imali mogućnost igrati društvene igre. Na stolovima su ih dočekali 3D buketi s Logo kockicama, dok je torta imala ukrase inspirirane igrom 'Life'. 


Pokloni za goste podsjećali su na kocke iz igre 'Čovječe ne ljuti se', dok su svi natpisi na večernjoj ceremoniji imali dizajn koji podsjeća na kocke Scrabblea. Čak je i 'selfie station' za goste bio u duhu njihovih omiljenih igri. 


A to je tek mali uvod u njihov veliki dan...
Kroz fotografije Haleigha Dunna, zavirite na vjenčanje ovog simpa para i pogledajte kako izgleda vjenčanje u kojem glavnu riječ imaju društvene igre. 

VJENČANJA , 9.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

popsugar.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno