Zanimljiv editorijal koji spaja Plusminus komade i frizure Eldina Nuhića

MODNE VIJESTI
21.4.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan, na Hair Style News u Zagrebu, svoj rad predstavili su bh.frizer Eldin Nuhić i modni brand Plusminus u sklopu revije i performansa. Suradnja je to koja je pokazala da spoj starih zanata i novih tehnologija zaista može izgledati efektno i nesvakidašnje.
Cijeli koncept prati ideju futurizma i geometrije, kao i da trebamo biti dio vremena i prostora gdje možemo izraziti više verzija sebe. Nakon zajedničke revije, snimili su i editorijal u kojem se spajaju jednostavni i multifunkcionalni komadi u Plusminus potpisu, ali i zanimljive koloritne frizure Eldina Nuhića.

Eldin je kroz predstavljene frizure pratio navedeni koncept te su neke od djevojaka dobile potpunu transformaciju kroz geometrijski ošišanu kosu i zanimljive kolore.


Plusminus je postao prepoznatljiv po eksperimentiranju u polju spajanja mode i grafike, a predstavljena kolekcija je kombinacija basic Plusminus komada s komadima odjeće koji su prelaz iz zimske u ljetnu kolekciju. Sama kolekcija snimana je u industrijskom prostoru, kako bi modeli uistinu bili u fokusu fotografije.
Cijeli editorijal donosimo u nastavku, a rezultate ove zanimljive suradnje možete pogledati i u sklopu revije koja će se održati Sarajevu 26.4.2019., na Brown Shugar eventu u Zetri. 

 

 

Odjeća: Plusminus
Frizure: Eldin Nuhić
Makeup: Naida Đekić
Foto: Adnan Lingo

MODNE VIJESTI , 21.4.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Adnan Lingo

Podijeli:

Posljednje objavljeno