Brzojav je presladak poklon koji će raznježiti svaku osobu. Istražili smo kako ga poslati s bilo kojeg računala u BiH

BONJOUR.CLUB
21.10.2019.

Znate onaj osjećaj kada poštar dođe na vaša vrata i obraduje vas razglednicom na kojoj je s jedne strane panorama nekog egzotičnog grada, a s druge strane poruka drage osobe koja je odlučila na svom putovanju par trenutaka posvetiti upravo vama i poslati vam najljepši suvenir?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da biste takav osjećaj podijelili s dragim osobama sada ne morate otputovati i poslati pozdrav s drugog kraja svijeta, nego to možete napraviti već u narednih par minuta sa svog računala ili smart mobilnog uređaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Hrvatska pošta Mostar je razvila uslugu Web brzojava koji vam omogućuje da dragim osobama povodom rođendana, dolaska prinove, diplome, vjenčanja ili povodom nekog sasvim običnog utorka na koji vam ta osoba nedostaje, pošaljete brzojav koji stiže na njihovu kućnu adresu. Brzojav stiže ispisan na luksuznom tvrdom, glossy papiru, a birati možete različit dizajn brzojava, sukladno prilici povodom koje ga šaljete.

Divna vijest je i za sve prijateljice koje žele izmamiti osmjeh mami koja provodi svoje prve dane s bebom u bolnici tako što će joj poslati brzojav s preslatkim baby motivom kojeg su dizajnirali u Hrvatskoj pošti Mostar.

KAKO POSLATI WEB BRZOJAV?

Za slanje brzojava će vam biti potrebno tek par minuta, a proces uveseljavanja drage osobe započinje klikom na OVAJ LINK. Obzirom da brzojav možete poslati u sve zemlje svijeta, prvo odaberite zemlju u kojoj se nalazi osoba kojoj šaljete brzojav, a zatim popunite podatke s adresom te osobe te upišite tekst koji želite da piše na brzojavu.

U drugom koraku odaberite dizajn brzojava te u trećem, finalnom koraku potvrdite slanje. Plaćanje ćete napraviti putem kartice ili drugog online servisa koji se nudi na ePostShopu i vaš idealan poklon je spreman za putovanje do vama drage osobe.

KOLIKO ĆETE PLATITI SLANJE BRZOJAVA?

Osnovna cijena brzojava je 5 KM za slanje u BiH, no nakon što u prvom koraku procesa narudžbe brzojava upišete tekst koji želite da bude ispisan na brzojavu te odaberete zemlju u koju ćete poslati brzojav, shop vam automatski izračunava i finalnu cijenu slanja.

Jedna od nama najdražih izreka kaže: „Ljudi će zaboraviti što ste rekli i što ste učinili, ali nikada neće zaboraviti kakve ste osjećaje u njima probudili.“, stoga već danas, kroz par klikova probudite neke lijepe emocije u dragim ljudima.

BONJOUR.CLUB , 21.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike