Fotografski duo Vlasta weddings u Parizu je kreirao najljepše fotografije ovog para iz Sarajeva - Bonjour.ba - bh.lifest...

Fotografski duo Vlasta weddings u Parizu je kreirao najljepše fotografije ovog para iz Sarajeva

Tekst:

Emina Smaka

VJENČANJA
14.7.2022.

Par porijeklom iz Sarajeva koji živi na relaciji Pariz – Ženeva je fotografijama obilježio svoje vjenčanje u gradu ljubavi, Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Fotografijama su ove romantične momente ovjekovječili Emina i Vladan, fotografski duo koji se krije iza Vlasta weddings profila. Za njih je ovo bio drugi put u Parizu i to tačno nakon 10 godina te kažu da ih je grad oduševio baš kao i prvi put. Arhitekturi i romantičnim kutcima Pariza, kažu teško je odoljeti, a s obzirom na prethodnu posjetu bili su spremni iskoristiti sve najupečatljivije dijelove Pariza. Emina i Vladan za ovaj par imaju samo najdivnije riječi te naglašavaju da je kolaboracija s njima bila harmonična i uigrana. 

 Mladenka je za ovo fotografisanje nosila dvije prekrasne haljine, obje u potpisu poznatog modnog brenda iz Srbije – Mihano Momosa. Prva, svečanija haljina je u kristalno bijeloj boji, sa šarmantnim 3D cvjetnim aplikacijama, dugačkim šlepom te romantičnim velom od tila. Svoj svečani izgled je upotpunila Casadei cipelama i profinjenim nakitom. Druga haljina je bila nešto drugačija, u puderasto rozoj boji s romantičnim i upečatljivim cvjetnim detaljem koja se savršeno slagala s panoramom grada Pariza i njegovim šarmantnim ulicama. U nastavku na trenutak i vi doživite Pariz i ovo prekrasno vjenčanje kroz fotografije baš kao iz wedding magazina. 

 

* * * 
Fotografije: @vlasta.weddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno