Bh. fotografski duo nam je podijelio fotografije vjenčanja u baroknom dvorcu u Beču - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bh. fotografski duo nam je podijelio fotografije vjenčanja u baroknom dvorcu u Beču

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
23.6.2023.

Ovih dana zavirili smo na jedno prekrasno vjenčanje na zapanjujućoj lokaciji, točnije u baroknom dvorcu Hetzendorf u Beču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Poznati bh. fotografski duo Sanela i Amir Zukić - SAZU, kreiraju vječne uspomene mladenaca diljem Europe, a ovog puta su odlučili podijeliti čitateljima Bonjour.ba foto priču mladenaca koji su se vjenčali na #wow mjestu u državi u kojoj su se upoznali. Naime, Jieun i Deni protagonist su ove ljubavne priče za koju nam je Sanela otkrila da se odvijala početkom 5. mjeseca.

„Bilo je to jedno jako opušteno vjenčanje, ljudi su se družili i bez ikakvih nametnutih protokola odlično proveli. Održana je ceremonija pod krošnjom jako starog drveta, gdje je vesela matičarka ispričala njihovu priču, kako su se upoznali što je svima bilo jako dirljivo, vjenčala ih, a zatim je uslijedio koktel i druženje te super zabava uz DJ-a u dvorcu do kasno u noć", podijelila je fotografkinja Sanela u razgovoru s našim uredništvom. 

Živopisna priroda, prekrasan vrt i čarobni cvjetni aranžmani, koji su bili baš po želji mladenaca, poslužili su kao prekrasna uvertira ovom romantičnom događaju. U krugu obitelji i prijatelja mladenci su održali svečanu ceremoniju, a zatim se zabava preselila u prepoznatljivi dvorac. 

Sanela i Amir su nam otkrili da je uistinu bio užitak kreirati fotografije ovog para, a sve detalje donosimo kroz galeriju u nastavku. 


* * *
Foto: @sazuweddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno