Ovo vjenčanje na otvorenom locirano je u srcu Mostara, a inspirirano je old Hollywood stilom - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Ovo vjenčanje na otvorenom locirano je u srcu Mostara, a inspirirano je old Hollywood stilom

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
28.9.2022.

Topli mostarski ljetni dan i lagani povjetarac u zraku pokraj rijeke Bune bili su savršen uvod za romantičnu priču Emine i Alema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Skriveni vrt Hotela Buna destinacija je vjenčanja koje je prethodnih dana prekrasnim fotografijama ukralo našu pažnju. Zelena kulisa koju je činila čarobna priroda, jedinstveni detalji, romantične lampice, kao i tihi žubor rijeke Bune činili su da romantična priča ovog para izgleda posebno. 

Naime, ovo šarmantno ljetno vjenčanje, čije vječne uspomene potpisuje bh. fotografkinja Nađa Pandur, inspirirano je old Hollywood stilom.
„...ima i drugih izvora inspiracija koji su doprinijeli izgledu i atmosferi ovog vjenčanja kao što je prekrasna priroda, muzičari kao što su Đorđe Balašević, David Bowie, Dino Šaran (Letu Štuke), koji su bliski srcu mladencima. Zbog toga stihovi: „Samo rijetki nađu rijetke", „Mjesto za dvoje" i „Apsolutni početnici" krase mjesto vjenčanja, otkrila je Nađa u razgovoru s našim uredništvom. 

Vintage motivi i detalji poput šahovske ploče, pisaćeg stoja te romantične poruke instant su nas teleportirale u neke najljepše hollywoodske filmove prošlog stoljeća, čijih se ljubavnih priča rado sjećamo. A, kako bismo i vama izmamili jedan blagi osmijeh na lice u nastavku donosimo fotografije ovog romantičnog vjenčanja za koje smo sigurni da će izazvati mnoštvo emocija. 


* * *
Foto: Nađa Pandur

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno