Donosimo foto priču para koji je za svoje vjenčanje odabrao čarobnu lokaciju u Mostaru - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Donosimo foto priču para koji je za svoje vjenčanje odabrao čarobnu lokaciju u Mostaru

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
18.10.2022.

Iako teško možemo odoljeti ljepoti jesenje sezone, ne možemo sakriti činjenicu da nam nedostaju jedinstvena ljetna vjenčanja na otvorenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo takvo vjenčanje ovog ljeta imali su Nadine i Haris u suncem okupanom gradu u srcu Hercegovine – Mostaru. Kroz čarobne fotografije, koje potpisuje Muna Nazak, zavirili smo na romantičnu ceremoniju, ali i prekrasnu lokaciju koju je ovaj par odabrao za svoje bajkovito vjenčanje.

Gledajući romantične fotografije, mnogi će se složiti da ovo mjesto koje donosi dašak Italije u živopisnu Hercegovinu i kao takvo činilo je savršenu destinaciju za ovaj bajkoviti događaj. Bogati cvjetni aranžmani i šarmantni detalje poput romantičnih žarulja učinili su da ovo vjenčanje uistinu izgleda posebno.

Naime, mladenci su u organizaciji s Berinom iz @allaboutwedding.sarajevo za svoje romantično slavlje odabrali Emporia hotel - Carski Vinogradi Mostar. Uistinu posebnu lokaciju za koju Muna navodi kao divno mjesto za zabilježiti vječne uspomene nekog para. 

Nadine je podrijetlom iz Beiruta, stoga su romantično slavlje obilježili pamtljivi zvuci i dobar ritam. Za sjajnu atmosferu su se pobrinuli momci iz Sarajevo Drum Orchestra kao i Berin Buturović sa svojim bendom, a slavlje je trajalo dugo u noć. Stoga, ni visoka temperatura na termometru nije utjecala na atmosferu i raspoloženje gostiju koji su iz raznih dijelova svijeta došli slaviti ljubav i sreću bliskih osoba. 

U razgovoru s našim uredništvom Muna je na simpatičan način otkrila i atmosferu s vjenčanja „... mogu reći da ću ovo vjenčanje pamtiti po savršenom zalasku i predivnoj energiji i plesu, ne samo Nadine i Haris koji su bili na nogama svu noć, nego i svi ostalih gostiju koji su jednostavno uživali u njihovoj sreći i u njihovom bajkovitom danu." 

U nastavku donosimo prekrasne fotografije za koje smo sigurni da će vam izmamiti osmijeh na lice. * * *
Foto: Muna Nazak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno