Vjenčanje na otvorenom: Prijedlog za bajkovite bh. lokacije koje će vas ostaviti bez daha (1. dio) - Bonjour.ba - bh.lif...

Vjenčanje na otvorenom: Prijedlog za bajkovite bh. lokacije koje će vas ostaviti bez daha (1. dio)

Tekst:

Marija Perić

VJENČANJA
26.3.2022.

Vjenčanje na otvorenom može biti itekako bajkovit izbor zahvaljujući intimnosti zabave i posebnom ambijentu prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Sve češći odabir brojnih parova upravo je vjenčanje na otvorenom koje im omogućuje da sa najbližima kreiraju posebne uspomene uživajući na svježem zraku. Iako organizacija ovakvog vjenčanja zahtjeva dosta kompromisa, svi koji su organizirali svoje vjenčanje na otvorenom, uvjerili su se u posebnost vjenčanja na otvorenom. Sve više lokacija u BiH postaje odličan odabir kada želite vjenčanje u prirodi, pa smo stoga odlučili napraviti seriju članaka u kojem vam otkrivamo te lokacije. Današnje lokacije se nalaze u Hercegovini, dvije su u prirodi, a jedna uz bazen što ove lokacije čini idealnim za vruće ljetne dane i noći u Hercegovini. Više otkrijte u nastavku.
 

Fo’Rest Međugorje

Ovo mjesto u Međugorju nudi savršen spoj odmora i relaksacije u prirodi, gdje uz restoran i igralište, imate i mogućnost unajmiti prostor za vjenčanje na otvorenom. Upravo su ovu lokaciju birali i Kristina i Josip za svoje vjenčanje na otvorenom o čemu možete više čitati ovdje, a na sljedećem linku više otkrijte o Fo'Restu Međugorje.

 Ljetnikovac Radobolja

Ljetnikovac koji je dobio ime po rijeci Radobolji ima posebnu prirodu zbog čega vaše vjenčanje na otvorenom može izgledati izuzetno bajkovito. Uz svoju terasu i svečanu dvoranu nudi savršenu kombinaciju organizacije vjenčanja o kojoj više možete saznati ovdje.

 Sport centar Međugorje

Vjenčanje na otvorenom kraj bazena idealno za vruće ljetne dane u Hercegovini zvuči odlično, zar ne? U Sport centru u Međugorju imate priliku svoje vjenčanje organizirati u najopuštenijem ljetnom ugođaju, a više otkrijte ovdje.  

 

***
Naslovna fotografija: @ljetnikovac_radobolja

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno