Vjenčanje na otvorenom: Prijedlog za bajkovite bh. lokacije koje će vas ostaviti bez daha (2. dio) - Bonjour.ba - bh.lif...

Vjenčanje na otvorenom: Prijedlog za bajkovite bh. lokacije koje će vas ostaviti bez daha (2. dio)

Tekst:

Marija Perić

VJENČANJA
24.4.2022.

Vjenčanje na otvorenom uvijek je posebno, bez obzira je li riječ o manjem ili većem broju uzvanika. Druženje vani daje posebnu čar i čini zabavu toliko prirodnom i romantičnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Svjesni toga da vjenčanje na otvorenom postaje sve popularniji izbor, odlučili smo istražiti na kojim destinacijama u BiH možete organizirati ovakvo vjenčanje. Nakon našeg prvog članka gdje smo istaknuli 3 lokacije za vjenčanje na otvorenom u Hercegovini, sada vam donosimo i nove dvije lokacije, jedna u Tuzli i druga u Bijeljini. Očarati će vas prirodom i posebnim ambijentom, kao i mogućnostima. Moći ćete kreirati čarobno okruženje koje će ostati vaša najdraža uspomena s vjenčanja. Više donosimo u nastavku.

 

Vjenčanja na otvorenom Prestige - Tuzla
 

Na ovom mjestu teško je ne osjetiti dašak romantike uz vodu, prirodu i bajkovite dekoracije koje će vaš dan učiniti posebnim. Više o restoranu Prestige otkrijte ovdje.

 Etno selo Stanišići - Bijeljina
 

Ovo etno selo u Bijeljini sa retro štihom i posebnim kućicama, nevjerojatnim krajolikom i u blizini vode može biti savršena kulisa za vaše vjenčanje na otvorenom. Više otkrijte ovdje.

 


***
Naslovna fotografija: @vjencanjaprestige

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno