Martine i Goran: Zavirite na bajkovito vjenčanje pokraj vinograda u srcu Hercegovine - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Martine i Goran: Zavirite na bajkovito vjenčanje pokraj vinograda u srcu Hercegovine

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
9.10.2022.

Martine i Goran vjenčali su se ovog ljeta na romantičnoj lokaciji u srcu Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Čarobni i živopisni vinogradi koji krase hercegovačka polja činili su savršenu destinaciju za kreiranje vječnih uspomena ovog mladog para. Naime, kroz fotografije koje potpisuje fotograf Ivo Juričić zavirili smo na romantični događaj i veoma posebnu lokaciju koju je ovaj par odabrao za svoje jedinstveno vjenčanje. 

U razgovoru s našim uredništvom par je otkrio da zbog posebnosti lokacije vinograda Podrumi Andrija koja pruža prekrasan pogled na široka prostranstva nisu dvoumili kada je riječ o odabiru mjesta romantične ceremonije. Uz navedeno, neki od razloga odabira ove lokacije bili su i vrhunsko hercegovačko vino, u kojem su mogli uživati i gosti, kao i sposobnost menadžerice Katarine Ćorić da ispuni sve želje para. 

Našu pažnju također su ukrali brojni detalji poput decentnih, ali veoma zanimljivih cvjetnih aranžmana, simpatične svijeće, čarobne lampice, te romantični motivi iza kojih stoji Cvjetni Studio

Ova serija romantičnih fotografija vjenčanja na otvorenom, gdje su vedro nebo i raskošna zelena kulisa koju su stvarali listovi vinove loze činili posebnu dekoraciju, izazvat će u vama mnoštvo emocija. A u nastavku donosimo više fotografija bajkovitog vjenčanja ovog mladog para.


* * *
Foto: Ivo Juričić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno