Nives je za vjenčanje imala sanjivi bridal look, a mi otkrivamo sve detalje romantične bajke - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Nives je za vjenčanje imala sanjivi bridal look, a mi otkrivamo sve detalje romantične bajke

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
21.7.2022.

Nives i Zdravko protagonisti su čarobnog vjenčanja lociranog u Hercegovini, koje je bajkovitim fotografijama ukralo našu pažnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, vječne uspomene ovog para koje je dokumentirao fotografski studio @emasasaweddings pričaju jednu posebnu ljubavnu bajku zbog čega smo stupili u kontakt s mladenkom kako bismo otkrili neke od detalja s vjenčanja. „Od zaruka do vjenčanja je prošlo godinu dana, tako da je planiranje bilo vrlo uzbudljivo i zanimljivo. Od prvog dana sam znala što želim, vezano za uređenje ambijenta, a inspiraciju sam pronašla na Instagram profilu @jimketevents”, u razgovoru nam je otkrila Nives.





S obzirom da se vjenčanje odvijalo na dvije lokacije za dnevnu varijantu, koja je bila smještena u Čitluku, mladenci su se odlučili za ambijent uređen bijelom bojom, gdje su se iza kulisa krili raskošno uređeni cvjetni aranžmani kao i detalji oplemenjeni zlatnim motivima. Druga lokacija bila je u svečanoj sali u hotelu President, u Čapljini gdje je kombinacija crnih stolnjaka, crne pozadine i bijelog cvijeća učinila ambijent da izgleda poput moderne bajke. 





Mladenka je za svoj bridal look izabrala vjenčanicu balskog izgleda i uskog struka kojoj poseban šarm daju voluminozni rukavi, a iza koje stoji hrvatska dizajnerica Matija Vuica. Naime, Nives nam je u razgovoru podijelila da sebe nikad nije zamišljala u krinolini ili širokoj vjenčanici, ali mišljenje je promijenila na samoj probi u pogledu sebe u ogledalu. „Oduvijek sam željela vjenčanicu raskošnih dugih rukava s bogatom čipkom uz vrat", otkrila nam je mladenka koja je te nadodala da je kostur vjenčanice pronašla u samom salonu, a da je dio dorađen po njenim željama. U nastavku donosimo fotografije. 

 

* * *
Fotografije: @emasasaweddings

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno