Ova mladenka je za svoje vjenčanje u Španjolskoj birala dvije Zara haljine, i da, izgledaju odlično! - Bonjour.ba - bh.l...

Ova mladenka je za svoje vjenčanje u Španjolskoj birala dvije Zara haljine, i da, izgledaju odlično!

Tekst:

Marija Perić

VJENČANJA
17.1.2022.

Clara i José nedavno su se vjenčali u Galiciji i fotografije njihovog vjenčanja, kao i kreacija koje je birala mladenka brzo su privukli pozornost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parižanka i mladenka sa stilom za svoje vjenčanje je htjela izabrati nešto drugačiju vjenčanicu, pa je tako izabrala tri kreacije, od kojih su dvije stigle ravno sa ZARA polica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi španjolski Harper's Bazaar, Clara je htjela za vjenčanje birati nešto što ima veze s njenim poslom, jer i sama radi u ZARA kompaniji.  

Ceremonija vjenčanja

Za ceremoniju vjenčanja je tako izabrala lepršavu svilenu dugu ZARA haljinu koja nalikuje na spavaćicu i upotpunila je ručno rađenim šalom koji ima i sentimentalnu vrijednost za nju i njenu obitelj. Šal je samim time bio jedinstven kontrast romantičnoj ZARA haljini, a cijeli look su odlično zaokružile Bottega Veneta zlatne sandale s remenčićima.

Foto: @nousnousphoto

Foto: @nousnousphoto

Glavna vjenčanica

Njena glavna vjenčanica bila je svjetlucava duga i lepršava u potpisu brenda Forte-Forte. „Teško sam pronašla savršen look jer nisam htjela tradicionalnu vjenčanicu, volim ih, ali ne odgovaraju mom stilu. Htjela sam nešto opušteno, ali istovremeno i elegantno. Također, htjeli smo večernje vjenčanje, pa mi se svidjela ideja o nekoj svjetlucavoj haljini. Onda sam se sjetila da kod kuće imam prekrasnu svilenu ljetnu haljinu iz Forte Forte, koju sam kupila u trgovini Merci Paris nekoliko godina ranije. Tada sam otkrila da imaju model iste tkanine i boje, ali s dugim rukavima u koji sam se potpuno zaljubila.“, otkrila je Clara za Harper's Bazaar.

Foto: @nousnousphoto

Foto: @nousnousphoto

Foto: @nousnousphoto

Foto: @nousnousphoto

Foto: @nousnousphoto

Proslava vjenčanja

Za kraj večeri, na proslavi vjenčanja, Clara je ponovo birala ZARA haljinu, ali ovaj put se držala šljokica te birala pletenu haljinu sa svjetlucavim aplikacijama. Ovaj look bio je sve samo ne običan jer je mladenka haljinu upotpunila New Balance tenisicima u kojima je mogla uistinu otplesati u noć.

Foto: @nousnousphoto

Osim originalnih vjenčanica i zanimljivih izdanja, i dodaci koje je Clara birala ističu se u svojoj posebnosti. Njen buket sastojao se od par anturijuma, koji se još zovu Flamingovi cvijetovi, a od nakita birala je jednostavne minimalistične dodatke koji su dopustili da glavnu riječ ipak vode njena izdanja.

Foto: @nousnousphoto

Foto: @nousnousphoto

Finalno, vjenčanje je fotografirao mladenkin kolega Carlos Ferreira koji se krije iza Nous Nous Instagram profila.

***
Naslovna fotografija: @nousnousphoto

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno