Pogledajte romantičnu atmosferu s vjenčanja Lorraine Pascal koja je birala neobičnu haljinu Vivienne Westwood - Bonjour....

Pogledajte romantičnu atmosferu s vjenčanja Lorraine Pascal koja je birala neobičnu haljinu Vivienne Westwood

Tekst:

Emina Smaka

VJENČANJA
11.8.2021.

Lorraine Pascal je poznata TV kuharica i bivši model, koja je imala svoju kulinarsku emisiju na BBC-u i prodala je skoro milion primjeraka svoje kuharice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjenčanje Lorraine Pascal i Dennisa O'Brein se održalo u sedmom mjesecu ove godine na intimnoj ceremoniji poslije koje je upriličen ručak sa prekrasno ukrašenim stolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorraine Pascal je za ceremoniju vjenčanja nosila haljinu u potpisu poznate britanske dizajnerice Vivienne Westwood, a za intimni ručak haljinu dizajnera Prabala Gurung koju joj je taj dan poklonila kćerka Ella. Lorraine je za Vogue otkrila da ju je osvojio neobičan i asimetričan kroj vjenčanice.

Za vjenčanje je pripremila 3 para cipela u potpisu brenda Miu Miu i par popularnog modela dizajnerice Amine Muaddi, međutim na kraju se odlučila za cipele ukrašene šljokicama sa online dućana.

Do oltara je odvela njena kćerka, poznata glumica, Ella Balinska. Ella je glumila u posljednjem nastavku filma Charile's Angles, zajedno sa kolegicom Kristen Stewart. Ona nas je oduševila svojim odabirom plavog odijela u potpisu kuće Alexandar McQueen.

Sto za ručak kao i interijer je ukrašen u rustikalnom stilu, drveni namještaj i mnoštvo prekrasnog cvijeća koje daje posebnu toplinu ovom okruženju. Jednostavna torta na tri sprata je također ukrašena elegantnim cvjetovima.

Kako kaže Lorraine Pascal, vjenčanje je bilo opušteno, bez dresscoda, a gosti su se opuštali na suncu uz razgovor, a djelić atmosfere pogledajte u nastavku.

* * * 

Naslovna fotografija: Vogue 
Tekst: Emina Smaka

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno