Sinoć se u Visokom održala revija brenda Dresscode i VAATRA. Donosimo djelić atmosfere. - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Sinoć se u Visokom održala revija brenda Dresscode i VAATRA. Donosimo djelić atmosfere.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
14.7.2022.

Nakon što je jedan od najboljih tenisera, Novak Đoković na sebi svojstven i drugačiji način otvorio teniske terene u Parku Ravne u Visokom, održane su revije najpoznatijeg domaćeg modnog brenda Dresscode i novog brenda VAATRA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dresscode revija bila je sačinjena iz tri neodvojive cjeline tokom kojih su se prikazali sezonski noviteti vođeni željom za novim i uzbudljivim, potom neizostavni modeli bezvremenske klasike promišljeni i bazirani na individualnom stilu.

“Dresscode novom kolekcijom nudi zanosnu, posebnu i pažljivo izrađenu odjeću koja se lako kombinuje. Od mirnih, neutralnih i puderastih nijansi, monohromne slojevite palete boja do živopisne crvene i plave boje koje se ističu u mnoštvu artikulirajući odvažnosti i samopouzdanje novih generacija”- istakla je Amila Efendira, produkt dizajnerica u Dresscode, te je dodala: “Besprijekorno krojena odijela koja šiju naše vrijedne kolegice i kolege u Prevent Travniku izrađena su za svaku priliku i svačiji ukus: stroga su i elegantna, a opet zadržavaju prepoznatljivu estetiku slobodnog duha i ležerne siluete.” 

 Pažnju prisutne publike i medija je privukla i revija novog brenda VAATRA. Predstavili su kolekciju za sezonu jesen - zima 2023/2024, koja nosi naziv Forest. Inspirisana je unikatnim krajolicima Bosne i Hercegovine. 

“Odjevni komadi s našim potpisom su originalni, oštri, jedinstveni. Napravljeni su za ljude s karakterom - svaki komad iz naše kolekcije moguće je nositi od jutra do večeri. Odlikuje ih jasan kroj, upečatljivi detalji, neobične boje. VAATRA garderoba je sve osim obična i jednostavno znamo da će je ljudi voljeti”- rekla je Barbara Norman. 

 

 

Obje kolekcije je iznijelo čak preko 30 modela jedne od vodećih regionalnih modnih agencija - Swan Model Management

* * * 
Fotografije: Dresscode PR 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno