Ova vila u Mostaru sa privatnim bazenom, velikim vrtom i paviljonom razlog je što već pakujemo kofer za odmor - BONJOUR....

Ova vila u Mostaru sa privatnim bazenom, velikim vrtom i paviljonom razlog je što već pakujemo kofer za odmor

PUTOVANJA
25.6.2021.

Kako se vikend i godišnji odmori približavaju stalno smo u potrazi za mjestom koje će ponuditi idealno opuštanje i kvalitetan odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga ako ste odlučili da ove godine opcija odmora van granica Bosne i Hercegovine pričeka neki povoljniji period, odlučili smo ponuditi vam ideju sa domaćom adresom koja pruža savršen ljetni odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregledavajući Instagram pronašli smo vilu u Mostaru koja nas je oduševila sa privatnim bazenom i divnim uređenjem. Naime, na njihovoj web stranici saznali smo da cijeli objekat sadrži umjetnine sakupljane cijeli jedan životni vijek, a pri tome je cijela vila klimatizirana i nude specijalitete domaće i međunarodne kuhinje.

Ne sumnjamo da ćete rado prošetati ili sjesti vani u ugodnom okruženju terase i velikog vrta ukrašenog palmama ispred kuće sa paviljonom i stolicama za sjedenje. Posjed se izdaje u dva dijela. Jedan dio je sprat od 120 kvadrata koji je namijenjen za boravak pet osoba. Na tom spratu su tri sobe: dvije dvokrevetne i jedna jednokrevetna soba. Isto tako tu se nalazi i veliki dnevni boravak, velika kuhinja, zajednički toalet i balkon, sve sobe i dnevni boravak imaju klimu i Wifi.

Drugi dio posjeda se sastoji od dva nova apartmana: jedan dvokrevetni (28 kvadrata, za dvije osobe) i jedan trokrevetni (28 kvadrata za tri osobe) koji se nalaze odmah jedan pored drugog. Oba apartmana posjeduju svoj poseban toalet, malu kuhinju, LCD televizor, klimu i Wifi.

 

Još jedna super pogodnost jeste činjenica da se Villa Mike nalazi u samom centru Starog grada samo nekoliko storina metara udaljena je od Starog mosta. 

Kako biste dobili potpuni pregled šta vas očekuje, ovdje možete proći virtualnu turu, a više informacija o iznajmljivanju potražite ovdje.

***

Naslovna fotografija: @apartmani_villamike_mostar
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

PUTOVANJA , 25.6.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@apartmani_villamike_mostar

Podijeli:

Posljednje objavljeno