Hej hedonisti! Ovaj restoran u Čapljini će vam se sigurno svidjeti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Hej hedonisti! Ovaj restoran u Čapljini će vam se sigurno svidjeti.

Tekst:

Nevena Divčić

GOURMET
16.9.2023.

Evo kako smo ga mi primijetili: veliki izbor vina, kokteli, jedan poseban meni i hrana koju kroz fotografiju poželimo bar dodirnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naše priče o restoranima najčešće počnemo iznutra, od menija, paste i specijaliteta, pa se osvrnemo na okruženje. Ovaj put ćemo krenuti drugačije – izvana. Restoran Luce nalazi se u Čapljini i prvo što ćete primijetiti je prostrana terasa na kojoj bi svako od nas rado proveo posljednje sate ljeta.

 “Trudimo se uljepšati dan svima koji uđu”

Ovo je moto tima restorana Luce koji će vas, za početak, dočekati prilikom ulaska na njihov Instagram nalog. Svojom inkluzivnošću i razumijevanjem prema svim članovima društva potvrdili su nam da je zaista tako. U restoranu Luce dostupan je i meni na Brailleovom pismu.

 Hrana i piće

Ovo je jedan od restorana u koje možete doći s prijateljima koji imaju različite apetite, jer će se sigurno naći nešto za svakoga od vas. 

 Hercegovački pršut i selekcija sireva, domaća pasta, tuna steak, crni rižoto i juha dana samo su dio delikatesa koje su nama zamirisale kroz virtualni meni. Sve bismo ovo zaokružili u jednu lijepu priču komadom torte ili soufflea.

 I pogledajte samo kako su simpatične i elegantne ove uniforme njihovog osoblja, a na ovoj fotki nas uslužuju sokom od kadulje!

 

 

Ljeto su obilježile muzičke večeri

 

* * *
Naslovna fotografija: @luce_restoran 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno