Savršen vikend provedite u kućici na jezeru Perućac, idealnoj za sve hedoniste i avanturiste - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Savršen vikend provedite u kućici na jezeru Perućac, idealnoj za sve hedoniste i avanturiste

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
22.8.2021.

Jezero Perućac je vještačko jezero na rijeci Drini kod mjesta Perućac, nalazi se u prirodnom zavoju kanjona rijeke Drine i obavija planinu Taru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na jezeru možete uživati u raznim sportskim aktivnostima poput ribolova, vožnje kajakom, SUP daske, staze za šetanje te mnogim drugim aktivnostima i izazovima na vodi, a nas je privukla sanjiva plutajuća kućica za odmor sa terasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Provesti vrijeme u kućici na jezeru je idealna opcija za avanturiste, a prikladna je i u ljetnom i nadolazećem jesenjem periodu.
Prostranu @lakehouse_19 čine čak 3 sobe, gdje je ukupan kapacitet dostupan za 14 osoba.
Idealno je mjesto za provesti vikend sa društvom ili porodicom, ali i sa partnerom/icom.

U skladu s prirodom koja okružuje jezero, vlasnici su se potrudili da i interijer ove kućice ima elemente prirode.
Drvo je najzastupljeniji materijal, kako u sobama tako i u ostatku prostora, a autentična kuhinja priziva na stvaranje najukusnijih jela u prirodi.

Prostrana terasa je ujedno i jedan od ukrasa ovog prostora, na kojem možete uživati u pogledu uz doručak ili svjedočiti najdivnijim zalascima sunca na jezeru.
Još jedan dodatak koji krasi terasu je najdraža nam ljuljačka na kojoj možete kreirati najfotogeničnije uspomene.

Ova kućica za odmor je pravi raj za hedoniste koji mogu uživati u prirodi i svim njenim ljepotama, te uz roštilj i na kraju dana se opustiti uz prijatan ugođaj kamina na drva.

U potpunosti opremljen objekat, posjeduje Internet, struju i toplu vodu a za one koji svoje ljubimce ne mogu napustiti tako lako, divna vijest je i da je ova kućica pet friendly.

* * * 

Naslovna fotografija: @lakehouse_19 
Tekst: Emina Smaka

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno