Ove godine se neće održati Victoria's Secret revija? Evo što znamo dosad. 

MODNE VIJESTI
31.7.2019.

Već neko vrijeme, jedan od najpoznatijih brendova donjeg rublja susreće se s gubitkom popularnošću, do čega je dovelo više različitih čimbenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvije godine, njihova tradicionalna revija je održana u Kini i dobila je loš PR zbog tehničkih poteškoća na samoj reviji, nedostatka supermodela kojima je bio zabranjen ulaz u zemlju, kao i zbog jako provokativnih komentara direktora kuće Edwarda Razeka o plus size i transrodnim modelima za magazin Vogue. 
I iako se Edward kasnije ispričao, za brojne dame i muškarce, Victoria's Secret nije dobio popravni. Lavina negativnih komentara na društvenim mrežama odmaknula je brend od titule atraktivnog. Uz nove standarde raznolikosti u modi i dizajna koji odgovara ženama različitih figura, ovaj brend očito nije dovoljno brzo odgovorio na nove zahtjeve tržišta.

Priča se nastavila prošle godine - 2018.godina će ostati zapisana kao godina kada je revija imala najmanju gledanost tijekom prikazivanja na televiziji, što ne iznenađuje, obzirom da smo dobar dio revije već ogledali na društvenim mrežama kroz video zapise i Instagram priče modela i gostiju revije.
A mnogima je smetalo što brend i dalje odabirom modela ne potiče raznolikost te ne biraju modele različitih boja puti i figura. Već tada je bilo jasno da ovaj show treba dobiti nešto modernije i svježije oblike. Revija se po prvi put održala 1. 8. 1995. godine, a nakon više od dvadeset godina tradicije održavanja showa koji se s nestrpljenjem očekivao, počela su šuškanja o otkazivanju revije za ovu godinu. 

Popularno: Pogledajte sve kreacije s Victoria's Secret revije za 2018.godinu

U intervjuu koji je Shannina Shaik, jedna od Victoria's Secret anđelica dala za The Daily Telegraph, na upit o pripremama za reviju, prokomentirala je:    

„Nažalost, neće se održati ove godine. U ovo doba godine sam naviknula da treniram poput anđelice, ali vjerujem da je to nešto što će se ponovno dogoditi u skoroj budućnosti. Sigurna sam da oni rade na imidžu brenda i novim načinima organizacije showa, jer je to najbolji show na svijetu."

Shannina Shaik


Iz Victoria's Secret brenda još uvijek nije stigla službena objava, no, s nestrpljenjem iščekujemo rasplet cijele priče. 

MODNE VIJESTI , 31.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

vogue.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno