U Sarajevu smo pronašli 3 wellness spa centra sa posebnim ponudama za Valentinovo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U Sarajevu smo pronašli 3 wellness spa centra sa posebnim ponudama za Valentinovo

Tekst:

Emina Smaka

LJUBAV & BRAK
8.2.2022.

U ovim wellness i spa centrima ćete sigurno pronaći savršen dar za vašeg partnera, s posebnim ponudama za Dan zaljubljenih. Naravno, predlažemo da prije rezervacija provjerite da li se u međuvremenu neka od ovih cijena promijenila, te da li su ove ponude još uvijek dostupne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kada govorimo o Valentinovu, mišljenja su podijeljena, a ukoliko ga želite provesti s partnerom predlažemo da ovaj put preskočite večeru i priuštite si opuštanje za dvoje. Govorimo o wellness i spa tretmanima uz koje ćete se na nešto drugačiji način opustiti i na nekoliko sati odmaknuti od užurbanog života grada. Bilo da se radi od jednosatnoj masaži za dvoje, korištenju bazena i saune, ili možda fitness sobi, na ovim odabranim mjestima ćete pronaći nešto za sebe i svog partnera. 


Foto: Pexels
 

Tarčin Forest Resort & Spa

U ovom resortu već s prvim pogledom na fotografije možemo pretpostaviti da nas čeka osebujno iskustvo. U 2. mjesecu možete uživati u jednom noćenju, doručku i wellness i spa centru po posebnim novčanim pogodnostima, te 50% popusta na sve masaže uz kupovinu e-kupona ovdjeFoto: e-kupon


GOODLIFE Spa

Već dugo razmišljate kako vam treba masaža da se oslobodite tenzija i povremenih bolova u tijelu? Onda je ova ponuda pravi izbor za vas. Dodatna pogodnost ovog spa centra je što je u cijenu od 49.95 KM uključena masaža za dvije osobe, pa je to idealan poklon za vas i vašeg partnera. Možda možete obradovati mamu, sestru ili prijateljicu, a vaš kupon sa popustom ćete pronaći ovdje.


Foto: e-kupon

Ibis Styles Sarajevo

Fitness, bazen, finska i infrared sauna, relax soba, ako želite sve ovo iskusiti u jednom danu, onda je ovaj cjelodnevan i odmor ispunjen aktivnostima preporuka za vas. U prekrasnom ambijentu hotela Ibis Style u Sarajevu možete uživati u svim navedenim aktivnostima za cijenu od 19.00 KM za jednu osobu, a takva ponuda se krije na ovoj adresi. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @foxicaaa

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno