Uskoro se udajete? Ovo su bridal trendovi vrijedni vaše pažnje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uskoro se udajete? Ovo su bridal trendovi vrijedni vaše pažnje.

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
14.1.2020.

Uz odabir idealne lokacije, stila dekoracija, palete boja, ukrasa i dodataka, svaka buduća mladenka pomno pazi na baš svaki detalj njene vjenčanice. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke dame imaju odmah jasnu viziju, dok nekima, poneki savjet stručnjaka i vodič kroz aktualne trendove i stilove može uvelike pomoći oko konačne odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećom, danas šarolik dizajn haljina odgovara na potrebe i budžete svake mladenke.

Uz romantične čipkaste modele, ove sezone popularne su i elegantne klasične siluete, kao i haljine koje osvajaju zanimljivom asimetrijom, odijela koja dolaze u pratnji šlepa, kao i naglašena ramena. Ako ste svom bridal looku željeli dati moderan twist i učiniti ga još zabavnijim, ovi su trendovi sjajan prvi korak na tom putu.
I ne zaboravite, prvo pravilo je da se vi osjećate udobno i samopouzdano u svojoj bridal kreaciji.


BLEJZERI ZA VJENČANJA

Snažan utisak koji ostavljaju, strogoća kroja i naglašeni detalji – ovo su tri glavna razloga zašto je blejzer postao itekako važan dio i wedding outfita. Sjajna je nadogradnja looku, ali i zvijezda kompletnog izdanja.

'CROCKET' HEKLANA ČIPKA

Ona će dati dodatnu tradicionalnu ili boho notu looku, ovisno o dizajnu vjenčanice, kao i dodacima koje birate uz nju.

KOMBINEZONI I ODIJELA TAKOĐER DOLAZI UZ PRATNJU ŠLEPA

Ne samo da daje element iznenađenja cijeloj kreaciji, nego i dodatan glamur i wow izgled. 

NAGLAŠENA RAMENA I STATEMENT RUKAVI

Baš kada smo pomislili da trend volumeniziranih i naglašenih rukava te ramena neće dobiti nove preinake, haljine inspirirane renesansnim dobom prepravile su bridal tjedan mode i unijele dodatnu ženstvenost i romantiku u svijet vjenčanica.

KRATKE HLAČE 

Jedan sasvim novi kroj i silueta vladaju bridal svijetom. Nakon što je Chiara Ferragni transformirala svoju dugu suknju u kratki kombinezon (gornji dio haljine zapravo je i gornji dio kratkog kombinezona, čiji je donji dio skrivala volumenzirana suknja), sličan modni stil popularizirao se i među mladenkama diljem svijeta.

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno