Razmišljate o renovaciji male kuhinje? Izdvojili smo 15 fotografija kao stilski vodič u uređenju

INTERIJERI
15.8.2019.

Uređenje svakog životnog prostora uvijek je izazov. Spajanje određene kvadrature, budžeta i stilskih preferencija projekt je kojem pristupamo s puno pažnje, a dodatna inspiracija u vidu fotografija moderno uređenih kuhinja u domovima diljem svijeta, uvijek je sjajna pomoć oko konačnog odabira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je uređenje kuhinje dugotrajan i skup proces, trudimo se da pametno biramo boje, uzorke i materijale, kreirajući mjesto u kojem ćemo rado kuhati, ali i družiti se s obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to, važno je da je prostor funkcionalan i organiziran, zbog čega u cijelu priču redovito uključimo i interior stručnjaka. 

Iskorištavanje zidnih površina za kabinete provjeren je trik kako maksimalno iskoristiti prostor - dobar raspored kuhinjskih elemenata pomoći će vam da uspješno skladištite sve sitnice i posuđe. Uz njih i odgovarajuće osvjetljenje vizualno ćete povećati prostor male kuhinje.

Dodatne police iznad sudopera ili na praznom zidu također su pametan i stilski zanimljiv način da posložite kuhinjska pomagala ili posuđe koje će na njima kreirati malu galeriju boja i uzoraka. Otok na kotačićima također je cool dodatan radni prostor koji možete smjestiti gdje želite, a može poslužiti i kao dodatno mjesto za spremanje sitnica. A to su samo neki od trikova uz koje mala kuhinja može dobiti šarm.

Dajte joj dašak osobnosti uz zanimljive prostore, odabirom čistih linija kreirajte prozračan prostor, kao i dodatnu toplinu uz boho tepih. Dodatak u boji mramora ili mramorna ploča dat će joj dozu luksuza, a fotografije u nastavku će vas dodatno nadahnuti u kreiranju vaše kuhinje iz snova.

INTERIJERI , 15.8.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno