Exclusive je novi zanimljivi koncept store u Sarajevu

MODNE VIJESTI
9.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarajevsku Radićevu ulicu od danas krasi i specijalno dizajniran izlog novog multi-brand koncept dućana Exclusive, koji svojim kupcima nudi pomno izabran darovni, školski i uredski asortiman. Novim vizualnim identitetom, Exclusive je svoja vrata otvorio Sarajevu u zgradi austrougarskog stila i to zanimljivim enterijerom koji se proteže na tri nivoa. 

S ciljem da Inspirišu život, prvi koncept dućan ovog tipa, otvorila je kompanija Exclusive.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Exclusive (@exclusive_ba) on


Ovaj dućan predstavlja sliku vrijednosti koje mi njegujemo i nastojanje da u gradu u kojem živimo i volimo ponudimo nešto lijepo. Cilj nam je da nastavimo donositi globalne trendove na lokalno tržište te da stvorimo mjesto koje pruža mogućnost jedinstvenog izbora. Naša nepokolebljiva posvećenost, ljubav i strast nas vode ka tom cilju“, istakla je ovim povodom kreativna direktorica Elma Porobić.  


Elma i Jasmin Porobić

Prilikom osnivanja, 1991. godine, osnovna djelatnost ove kompanije bila je trgovina papirom, proizvodima od papira i uredskim materijalom. Danas, Exclusive nudi mnogo više, pa se tako u ponudi nalazi preko 15.000 različitih artikala u sedam kategorija.

U sklopu ove široke lepeze proizvoda moguće je pronaći artikle za djecu, poput školskog pribora i igračaka, uredski materijal i računarsku opremu, ali i umjetnički pribor te darovni asortiman.

Kompanija Exclusive ima tri poslovne jedinice i četiri prodavnice u tri bh. grada, Sarajevu, Tuzli i Zenici, u kojima svoju ulogu od danas obnaša u novom, inspirativnom duhu.

MODNE VIJESTI , 9.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Promotivni članak

Foto by:

Promo

Podijeli:

Posljednje objavljeno