Tuzla: Zavirite u novu kafeteriju čije uređenje potpisuje Studio Kota - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tuzla: Zavirite u novu kafeteriju čije uređenje potpisuje Studio Kota

Tekst:

Marija Perić

GOURMET
14.9.2022.

Kroz ranije članke na Bonjour.ba brzo smo se mogli uvjeriti kako Tuzla ima zanimljivu gourmet ponudu koja ovaj grad stavlja visoko na našu listu mjesta za posjetiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na mapi grada uskoro će se naći i nova kafeterija koja svojim konceptom, uređenjem i ambijentom donosi nešto drugačije. Kako bismo saznali sve informacije prije samog otvaranja kafeterije, razgovarali smo s Emom Trnovljakovićom koja nam je ispred kompanije Barista d.o.o. otkrila više detalja. Uz ideju o samom konceptu, otkrila nam je što se sve krije unutar kafeterije, kao i što je bila inspiracija za uređenje. Saznali smo i kada se Café Café otvara, a sigurni smo da ćete u ovo mjesto htjeti svratiti pri sljedećoj posjeti Tuzli. Više otkrijte u nastavku.

 

Što je bila inspiracija za uređenje vašeg cafea i kada ćemo vas moći posjetiti?
 

Barista d.o.o. uz dobro poznate Wint Lounge bar, Restoran Kvin i Loft terrace bar otvara i prvu samouslužnu kafeteriju u gradu, Café Café. Kafeterija koja će obogatiti ugostiteljsku ponudu Tuzle, a po dizajnu, ponudi i kvaliteti usluge moći će se mjeriti s poznatijim svjetskim lancima ovakvog i sličnog koncepta. Kao i na ostalim objektima, projekat je radio dobro poznati Studio Kota iz Sarajeva.

 Veličina prostora omogućava da svi posjetioci osjete mir, tišinu i privatnost, koji će u potpunosti biti nepušački, ali i family friendly jer posjeduje poseban prostor za presvlačenje beba. S obzirom na ostale objekte trudili smo se pratiti potrebe gostiju. Ugodan ambijent, pristojna usluga, veliki izbor pića i dobar izbor muzike je nešto na čemu smo radili iz godine u godinu,  te je sada kafeterija dobila  svoj konačan izgled - ugodan prostor u kojem svako može da nađe kutak za sebe.

 


 

Plan je da kafeteriju Café Café otvorimo krajem ove ili sljedeće sedmice.

***
Naslovna fotografija: Café Café

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno