Novootvoreni restoran Kvin u Tuzli je idealno mjesto za jutarnju kavu ili romantičnu večeru - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Novootvoreni restoran Kvin u Tuzli je idealno mjesto za jutarnju kavu ili romantičnu večeru

Tekst:

Maria Krezić

GOURMET
8.2.2022.

Početak ove godine Tuzlacima je predstavio jedan posve novi koncept restorana i kulinarski doživljaj. Radi se o urbano uređenom restoranu Kvin u sklopu Bingo City Centra u Tuzli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ugodan i moderan ambijent kombinira industrijski i naturalistički stil uređenja i predstavlja idealan kutak za prijateljske susrete, romantične večere ili pak uživanje uz ukusnu šalicu kave i omiljeno štivo. Restoran je za goste otvoren svakog dana od 9 sati do ponoći i ima odvojen caffe i koktel, odnosno barski dio. Šarmantan interijer i inovativni gastronomski koncept, pružaju posjetiteljima poželjan način za ispuniti svakodnevnicu.

 

 

Pored spomenutog krasi ga i bogata ponuda najfinijih vina s etiketama iz različitih vinogorja naše regije. Opustite se uz čašu kvalitetnog vina i pokoji zalogaj tradicionalnih i gurmanskih delicija posjetom ovog simpatičnog lokala. Više o njegovom vizualnom karakteru i ukusnim jelima koje nudi pogledajte u nastavku.

 


* * * 
Naslovna fotografija: @kvinrestoran

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno