10 provjerenih proizvoda za trudnice koje ćete željeti dodati u shopping košaricu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

10 provjerenih proizvoda za trudnice koje ćete željeti dodati u shopping košaricu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAME RULZ
4.6.2024.

Hej, buduće mame, razumijemo da ovaj period donosi brojne upite, nedoumice i istraživanja, zbog čega je dodatna pomoć uvijek dobrodošla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Razmislili smo i istražili sve vaše potrebe i izazove, od onih koje imate odmah pri početku trudnoće pa sve do dana nakon poroda. U skladu s tim donosimo vam kratki shopping vodič te prijedloge odabranih proizvoda koji su provjereno pomogli drugim mamama za vrijeme njihove trudnoće. 

Trudnoća je poseban period života, pun uzbuđenja i izazova, a uz pravu podršku ovi dani će biti lijepi i moći ćete uživati u iščekivanju svog mališana. Prvi simptomi 

Muči li vas osjećaj nelagode u stomaku, mučnina...? Pronašli smo proizvod koji je pomogao mnogim mamama da lako prebrode ovaj izazov.
 

Pripreme za dolazak bebe

Baš kao i svi drugi, proces dojenja sa sobom donosi određene izazove. Imajući i to u vidu, odabrali smo tri proizvoda koji će ga učiniti prijatnim i olakšati svim mamama.

Bonjour_trudnice_shopping_vodic-02f 

Ako ste u aktivnoj potrazi za odgovarajućim kolicima, košarom i sjedalicom, tu smo da pomognemo. Pronašli smo sve i donosimo vam prijedloge, a pri odabiru u obzir smo uzeli lako rukovanje, estetiku, sigurnost, ali i razlike u visinama roditelja. 
Bonjour_trudnice_shopping_vodic-05b 

Proizvodi koje vrijedi dodati u kućnu ljekarnu

Baš poput osjećaja nelagode i mučnine, žgaravica je jedan od velikih izazova svakodnevice trudnica. Kako biste imale najbolju podršku tijekom ovih važnih dana svog života, svojoj svakodnevnoj rutini dodajte i tablete za podršku vašem i bebinom organizmu. 


* * *
Naslovna fotografija: @lojsanwallin

Povezani članci

Najpopularniji članci