Do novog nastavka Igre gladi odbrojavamo još kratko. Evo kada stiže film. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Do novog nastavka Igre gladi odbrojavamo još kratko. Evo kada stiže film.

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
12.10.2023.

Prije nekoliko godina, svijet je zaludjela trilogija pod nazivom Igre gladi, gdje smo se zaljubili u originalnu priču prema knjizi Suzanne Collins, a naše simpatije osvojili su i glavni glumci Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth i Josh Hutcherson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon više od deset godina od predstavljanja prvog filma, ove sezone nam napokon stiže i dugo najavljivani nastavak „The Ballad of Songbirds and Snakes“. Točnije rečeno, ovo je prequel koji nam donosi već pomalo prepoznatljiv koncept, u kojem film koji je posljednji izašao, zapravo govori o događajima prije onih koji su nam već poznati.

 Tako se kroz ovaj film vraćamo u prošlost pa ćete imati priliku vidjeti što se to u ovom maštovitom svijetu događalo prije nego su se Peeta Mellark i Katniss Everdeen rodili. U ovom filmskom ostvarenju vidjet ćemo kakav je život vodio predsjednik Snow u prošlosti, a utjelovit će ga glumac Tom Blyth.

 Mi smo spremni na povratak u Panem, a vi? Ako je vaš odgovor da, dok željno iščekujete da film stigne u kina, što je najavljeno za 17.11.2023. godine, pogledajte napeti trailer koji povećava nestrpljivost.


Trailer za film „The Ballad of Songbirds and Snakes“


* * *
Naslovna fotografija: @voguemagazine

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno