Od preslatkih irvas šoljica do neodoljivih tanjira za kolačiće ekskluzivno donosimo blagdansku kolekciju ovog bh. brenda...

Od preslatkih irvas šoljica do neodoljivih tanjira za kolačiće ekskluzivno donosimo blagdansku kolekciju ovog bh. brenda

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

GOURMET
18.11.2021.

Kako nam se 12. mjesec približava i mindset usmjeravamo ka preslatkim blagdanskim dekoracijama, nismo mogli odoljeti ni predivnim šoljicama i tanjirićima koji nose #MadeinBiH potpis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obzirom da ćemo možda i ovu Novu godinu i blagdane više uživati u toplini doma ili pak u društvu dragih osoba, ove šoljice su došle kao šlag na tortu za kreiranje ušuškane, tople i bajkovite atmosfere.

Candy cane cup

Mi se već lako možemo zamisliti kako iz njih ispijamo kaficu u zimskim jutrima ili topli čaj dok navečer gledamo neki blagdanski film.

Dakle, riječ je o ručno rađenim i ručno oslikanim keramičkim proizvodima bh. brenda Trebaš tanjur, a u razgovoru sa vlasnicom Teom saznali smo da će biti oko petnaest odmah dostupnih proizvoda zato trk na stranicu jer vjerujemo da će svi poželjeti jednu ili dvije.

S obzirom da se radi o limitiranoj kolekciji, Tea nam je otkrila još nekoliko detalja.

Naravno, svi se proizvodi mogu personalizirati, a vrijeme izrade je 3-4 sedmice.

Snowflake cup

Narudžbu možete uraditi preko Facebook stranice, Instagram profila i Orea bazaara.

Također, Tea nam je otkrila da ova limitirana božićna kolekcija broji četiri dizajna šoljica, tri dizajna desertnih tanjira, dva preslatka tanjirića za šoljice i keramički ukrasi za drvce koji će vjerujemo oduševiti sve ljubitelje nešto posebnijih dekora.

Christmas tree cup

Svi proizvodi su ručno rađeni i dva puta pečeni na 1000°C.

Zbog same tehnike rada, navodi Tea, nemoguće je napraviti dva potpuno identična proizvoda što ove proizvode čini i idealnim poklonom za drage osobe jer ste sigurni da imate potpuno unikatan proizvod u koji je uloženo mnogo vremena i truda.

Reindeer cup

Budući da je vrijeme blagdana i vrijeme za darivanje, Trebaš tanjur će uz ove blagdanske šoljice pokloniti vam i jedan ukras za drvce.

I kako bi imala dodatnu posebnost svaka šoljica ima i svoj naziv: Candy cane cup, Reindeer cup, Christmas tree cup i Snowflake cup tako da se možete jednostavnije odlučiti za omiljenu.

Da li ste mogli izabrati samo jedan proizvod?

***

Naslovna fotografija: Trebaš tanjur

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno