Ove šarmantne i unikatne tanjure bh. brenda ćete poželjeti u svojoj kolekciji

GOURMET
10.1.2021.

Prvi mjesec u godini je idealno vrijeme za promjene životnog prostora u koji često volimo unijeti neke nove detalje, dekor i predmete koji će pokazati drugačiji vibe, a koji će se opet savršeno uklopiti u naš ambijent i stil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebice nas obraduje kada pronađemo bh. brend koji svojim vrijednim rukama izrađuje unikatne predmete kojeg odmah poželimo uvrstiti u svoju kolekciju. Naime, u potrazi za nečim posebnim pronašli smo Instagram profil @trebastanjur iza kojeg se krije tim koji se bavi izradom unikatnih glinenih tanjura sa raznim šarama i motivima. Na svom profilu su otkrili fanovima da u svaki proizvod ulažu puno vremena, truda i najvažnije, mnogo ljubavi. U samoj izradi koriste isključivo lak na bazi vode koji je #foodsafe, dakle nije toksičan, neće izgubiti svoju boju niti požutjeti tokom vremena i ne zadržava mirise.

Dimenzije svakog tanjura su 15 cm i moguće ih je naručiti pojedinačno ili u setovima, a moramo priznati da nas je posebno iznenadila činjenica da se tanjuri u setovima mogu kombinirati po želji. Kao bitnu karakteristiku svakako bismo naglasili činjenicu da ovi glineni tanjuri su dizajnirani pomalo nepravilno što im podaruje poseban šarm te daje do znanja kako ne postoji u potpunosti identičan tanjur. Ovakvi unikatni predmeti sjajan su izbor za sve one koji vole nešto drugačiji dizajn.

Ovi tanjuri su i vrlo dobar izbor kada govorimo o darivanju jer možete biti sigurni kako će vaš poklon biti originalan i poseban. Činjenica kako je riječ o ručno oslikanom tanjuru dovoljan je razlog da već danas nabavite primjerak koji vam je najviše zapeo za oko. Cijelu ponudu možete pogledati ovdje, Facebook stranici, ali i na Instagram profilu.

Foto: @trebastanjur

Foto: @trebastanjur

Foto: @trebastanjur

***

Naslovna fotografija: @trebastanjur
Tekst: Ilda Lihić-Isović

GOURMET , 10.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@trebastanjur

Podijeli:

Posljednje objavljeno