Gledali ste novi Top Gun? Donosimo još 5 filmova s Milesom Tellerom koji će vam se brzo svidjeti! - Bonjour.ba - bh.life...

Gledali ste novi Top Gun? Donosimo još 5 filmova s Milesom Tellerom koji će vam se brzo svidjeti!

Tekst:

Marija Perić

FILMOVI & SERIJE
1.6.2022.

Ako ste gledali novi Top Gun: Maverick tada ste zasigurno primijetili i Milesa Tellera koji glumi Roostera i zapitali se gdje ga znate od ranije i koje ste njegove filmove već gledali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Miles iza sebe već broji nekoliko filmskih uspješnica, a nakon novog Top Guna ponovo krade pozornost mnogih. Ranije je glumio u trilogiji Divergent, a pored toga gledali smo ga i u drugim akcijskim i uzbudljivim filmovima. Miles se jako dobro snalazi i u tinejdžerskim ulogama i romantičnim filmovima i upravo zato smo vam u nastavku izdvojili 5 filmova s Milesom među kojima ćete naći favorita bez obzira koji žanr najviše volite. Spremite kokice i uživajte!  

 

The Spectacular Now
 

Srednjoškolska romansa maturanta koji se tvrdoglavo mijenja kada upozna ne baš tipičnu djevojku u školi.

 That Awkward Moment
 

Milesu Telleru se na velikom ekranu pridružuju Zac Efron i Michael B. Jordan u šaljivoj priči o prijateljstvu i vezama.

  

Whiplash
 

Nadareni bubnjar upisuje se na nesvakidašnji glazbeni konzervatorij na kojem upoznaje instruktora sa nešto drugačijim pristupom predavanja gdje radi sve kako bi probudio studentski potencijal.

  

War Dogs
 

Jednim dijelom istinita priča o dvojici momaka koji su od Pentagona dobili ugovor vrijedan 300 milijuna dolara za naoružanje američkih saveznika u Afganistanu.

 Two Night Stand
 

Ne tako svakidašnja ljubavna priča koja počinje kada snježna oluja prisili Aleca i Megan koji su se upoznale online da se druže više od jedne noći zajedno.

 


***
Naslovna fotografija: @topgunmovie

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno