Providna kupola udaljena je od Sarajeva samo 2h i idealna za prvi jesenji odmor - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Providna kupola udaljena je od Sarajeva samo 2h i idealna za prvi jesenji odmor

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
26.9.2023.

Baš kao što stoji u opisu Instagram naloga ove lokacije: "Zamislite savršen odmor..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Jesmo, već pri prvom pogledu! Mjesto koje smo pronašli nalazi se u Tomislavgradu. Iz Mostara će vam biti potrebno otprilike sat i po do ove lokacije, a ako krenete iz Sarajeva, samo pola sata više. Odličan je izbor za sve koji ne žele odustati od druženja uz bazen i lijepo okruženje.


Kupola

Iako ovdje imamo mnogo za istražiti, providna kupola je defitinitivno glavni lik ove priče. Oduševit će vas i pomisao o pogledu na nebo odmah pri buđenju. Kupola je jednako interesantna i u zimskom periodu.

 Lipa luxury je kombinacija smještaja koji čine luksuzno uređena vila i neobična providna kupola. Kapacitet za 10 osoba, tri spavaće sobe unutar vile, sauna i bazen je čine idealnom lokacijom za punjenje baterija nakon aktivnog ljeta. Svidjet će se svima koji traže novu lokaciju za teambuilding i proslave s prijateljima, a natkriveni bazen garantuje da kišni dan neće kvariti planove.

 Interijer

Sve prostorije su uređene tako da na raspolaganju imate sve što vam može zatrebati za vrijeme odmora, a i više od toga. Romantične večere uz kamin i spavanje s pogledom na zvijezde ne ostavljamo samo za filmske i romantične kadrove.

 

 


Zavirite u ostale kutke Lipa luxury smještaja

 

* * *
Naslovna fotografija: @pepii7

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno