Želite imati „glasne“ modne korake“? Rekreirajte ove lookove s Timberland čizmama. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite imati „glasne“ modne korake“? Rekreirajte ove lookove s Timberland čizmama.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STREET STYLE
19.2.2024.

Louis Vuitton je, na čelu s kreativnim direktorom Pharrell Williamsom, napravio hrabar potez spajanja svijeta luksuza s uličnom modom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kolaboracija modne kuće Louis Vuitton sa streetwear brendom Timberland transformirala je kultne „žute čizme“ u predmet žudnje svih modnih insajdera. Čizme su zadržale svoj klasični oblik i prepoznatljivi ton oker žute nijanse, ali utisnuti LV logo na unutrašnjosti dao im je dozu ekskluzivnosti i luksuzan dizajnerski vibe kojem mnogi ne mogu odoljeti.

 Ovo je kolaboracija koja je jako dobro odjeknula kod Gen Z i milenijalaca koji su ovaj model preko noći vratili u fokus na modnoj sceni. To su generacije koje ovaj spoj visoke i ulične mode nose na svoj način, s oversized komadima i u potpuno ležernim outfitima.


Foto: @nadiaidder

Foto: @sofiamcoelho

Foto: @badkidhqNjihove kombinacije s komadima poput nogometnih dresova, širokih jeans hlača i oversized jakni, uz mnoštvo modnih dodataka, podsjećaju na modnu scenu Hip – Hopa i R&Ba 90ih.

 Zavirujući na profile modnih insajderica, možemo reći da u njihovim kombinacijama vrijedi „pravilo“ da pravila ne postoje! Nosite ono u čemu se dobro osjećate, kombinirajte različite stilske izričaje i komade poput bunde s uličnom modom i dobit ćete odvažan statement look.


Foto: @meryolivares

Foto: @sofiamcoelhoOva modna evolucija koja spaja različite kulturološke scene priča o kreativnosti zajednice koja ovakve trendove stvara, ali i one koja ih nosi.

* * *
Naslovna fotografija: @emilisindlev

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno