Cvjetni uzorci u fokusu odlične kampanje brenda Tea Atelier koju potpisuje Edvin Kalić

MODNE VIJESTI
8.9.2019.

Tea Atelier je brend, akademske slikarice Tee Zubović iz Sarajeva i zasniva se na sintezi slikarstva i modnog dizajna u kreiranju i izradi luksuznih, unikatnih, rukom oslikanih odjevnih predmeta i modnih dodataka. Brend je osnovan 2015. godine pod nazivom Art by Tea, a 2019. godine je preimenovan u Tea Atelier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tea je već predstavila i kampanju za proljeće/ljeto 2020. kolekciju koja će već u 10.mjesecu biti predstavljena i na Vancouver Fashion Weeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova kolekcija je oda ljepoti i bezvremenoj eleganciji kroz odjeću koja slavi ženstvenost. Inspiracija za kolekciju je neoklasični zamak Petit Trianon, remek djelo harmonije i elegancije. Njegovi anglo-orijentalni vrtovi i interijeri odraz su istančanog ukusa i romantične fantazije Marie Antoinette.


Cvjetni ornamenti su ključni motiv ove kolekcije, isprepliću se u rukom oslikanim svilenim haljinama, suknjama, bluzama i kožnim torbama, poigravaju se kontrastima i intenzivnim bojama, ne narušavajući delikatnu ravnotežu floralnih i geometrijskih formi.
Svi komadi s etiketom Tea Atelier su zapravo “wearable art” (nosiva umjetnost) i namijenjeni su svima koji vole i žive umjetnost i modu i žele investirati u vlastiti stil.
Foto i video kampanje donosimo u nastavku.

">


 

***
Kolekcija: Tea Atelier
Model: Iman Šukalo
Foto: Edvin Kalić
Šminka & frizura: Kosta Miljković
Styling: Tea Zubović, Zlata Zubović i Adela Bišćević

MODNE VIJESTI , 8.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Edvin Kalić

Podijeli:

Posljednje objavljeno