Pogledajte proljetnu Tea Atelier kolekciju predstavljenu na Vancouver Fashion Weeku

MODNE VIJESTI
18.10.2019.

Prije nešto više od mjesec dana, kroz set odličnih vizuala nastalih ispred objektiva Edvina Kalića, Tea Zubović, akademska slikarica koja se i krije iza brenda Tea Atelier, predstavila je dio njene 'Petit Trianon' proljeće/ljeto 2020 kolekcije. Na nedavno održanom tjednu mode u Vancouveru, Tea je predstavila i kompletnu kolekciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da se filozofija ovog brenda zasniva na sintezi slikarstva i modnog dizajna u kreiranju te izradi luksuznih, unikatnih, rukom oslikanih odjevnih predmeta i modnih dodataka, ne iznenađuje što gotovo sve kreacije krase rukom oslikani motivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proljetna kolekcija je oda ljepoti i bezvremenoj eleganciji, a svaki od artikala slavi ženstvenost. Inspiracija za nju je bila palača Marie Antoinette, neoklasični zamak Petit Trianon, remek djelo harmonije i elegancije, njegovi anglo-orijentalni vrtovi i interijeri, koji su odraz istančanog ukusa Marie Antoinette.

Tea Zubović nakon Tea Atelier revije na tjednu mode u Vancouveru

Cvjetni ornamenti ključni su motiv ove kolekcije, isprepliću se u rukom oslikanim svilenim haljinama, suknjama, bluzama i kožnim torbama, poigravaju se kontrastima i intenzivnim bojama, ne narušavajući delikatnu ravnotežu floralnih i geometrijskih formi. Kompletnu kolekciju pogledajte u nastavku kroz fotografije snimljene tijekom revije bh.dizajnerice.

MODNE VIJESTI , 18.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Tea Atelier

Podijeli:

Posljednje objavljeno