Sweets&Co: Slatka destinacija dobila je instagramičan blagdanski izlog - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sweets&Co: Slatka destinacija dobila je instagramičan blagdanski izlog

Tekst:

Arijana Bošnjak

DIZAJN SAVJETI
22.12.2023.

Sweets&Co je mnogima omiljena destinacija u Sarajevu kada se zažele slasnih delicija, kave u neodoljivom ambijentu, ali i novih fotografija s posebno šarmantnom kulisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mnoštvo predimenzioniranih božura koji u potpunosti prekrivaju zid, postali su zaštitni znak ove slatke lokacije. Kako kaže i sama vlasnica AzeminaSweets&Co je brzo postao mjesto okupljanja prijatelja i dragih ljudi te mjesto koje zasladi svakodnevicu svojim cvjetnim kutkom.

 Osim interijera po kojem su postali prepoznatljivi, ističu se i po tome što su među prvima u Sarajevu u svoju ponudu uvrstili i San Sebastian cheesecake koji im je postao zaštitni znak. Uz to slavno kulinarsko remek djelo, uz koje možete birati razne preljeve poput kreme od pistacije, ruby čokolade ili mliječne čokolade, osvojit će vas i topli napitci koji dolaze u pravom blagdanskom izdanju. Napitak koji izgleda kao dekoracija, s neodoljivima šalicama, šlagom i hrskavim štapićima, ispijanje tople čokolade i kave pretvara u posebno iskustvo.
Stoga, prepoznajući moć detalja i cozy ambijenta u koji svi rado dolaze, tim Sweets&Co se uvijek trudi da izmašta nešto novo i svaki put još interesantnije. Na čelu sa svojom osnivačicom, tim i bliski suradnici su se i ove zimske sezone potrudili da kreiraju atmosferu u kojoj ćete moći stvarati najljepše uspomene i potpuno instagramične fotografije. Mi smo odlučili zaviriti što se promijenilo u uređenju za novogodišnju sezonu i s vama podijeliti ekskluzivne fotografije. 
Prilikom osmišljavanja novog blagdanskog izloga i dekoracija u interijeru, nit vodilja im je bila - „nešto novo, nešto staro i nešto poklonjeno“. Kako kažu, malo su izmijenili kraj, ali će nam u nastavku otkriti o čemu je zapravo riječ.

„Unutrašnjost uvijek osmislimo uz nove ukrase, ali i poneki stari iz prošlogodišnje dekoracije se nađe tu, jer svako od uposlenih ima neki omiljeni detalj. Tako sačuvamo duh prošlogodišnje ljubavi i dočekujemo novu širom otvorenih srca.

Kako smo rekli da širimo ljubav, pored novog i starog imamo i nešto poklonjeno.

Prijatelji koji su tu od našeg početka poklanjanju svakodnevno podršku i vjetar su u leđa! Njihove ruke se također znaju umiješati u stvaranje posebne atmosfere našeg kutka.“ - rekla nam je osnivačica Sweets&Co, Azemina Kalaba.

Za kreiranje novog ambijenta zaslužan je, između ostalih, Haris Saljević koji je svoju kreativnost prenio na njihove portale iscrtavajući ono što su zamislili i radeći fotogenične detalje. Enisa iz galerije cvijeća „Višnja“ poslala je svoj mali tim koji je poput nekih vilenjaka ostvario sve želje osnivačice Sweets&Co. Napravili su girlandu od pravog bora i zaokružili ovu novogodišnju priču.

Za kraj, ovu slatku i chic prezentaciju kroz svoj objektiv je zabilježila Enida Kajević.


Sweets&Co blagdansko uređenje


* * *
Foto: Enida Kajević
Cvijetni aranžmani: galerija cvijeća Višnja
Crteži i detalji: Haris Saljević

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno