Svjetionik u Makarskoj mjesto je gdje želimo uživati u prekrasnim zalascima sunca - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Svjetionik u Makarskoj mjesto je gdje želimo uživati u prekrasnim zalascima sunca

Tekst:

Ana Rotim

PUTOVANJA
30.5.2023.

Zbog brojnih prekrasnih plaža, kristalno čistog mora te savršenog balansa spokoja i zabave Makarska je destinacija na koju se iz godine u godinu ponovo vraćamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim što je očaravajuće mjesto na kojem će vas dočekati netaknuta prirodna ljepota i čarobni mediteranski pejzaž, Makarska je lokacija koja će svojim sadržajem biti idealno mjesto za užitak i odmor svim generacijama. Otkrivajući neke od lokacija koje želimo rado posjetiti već na sljedećem putovanju u Makarsku pronašli smo jedinstveno mjesto gdje možete uživati u očaravajućem pogledu.

Svjetionik sv. Petar sagrađen na istoimenom poluotoku must-visit je lokacija, a s obzirom da se radi o antičkoj  građevini koja svojim izgledom i dugom povijesti privlači brojne turiste posljednjih godina postao je omiljeni foto spot. Sagrađen 1884. ovaj svjetionik mjesto je gdje možete odmarati uz zvukove mora i čarobni zalazak sunca. Lociran samo kilometar od centra Makarske, svjetionik sv. Petar idealan je za kratku šetnju i odmor od gradske buke. 
 

* * *
Naslovna fotografija: @radulovicviktorija 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno