Svi ljubitelji minimalizma će željeti ove Plusminus komade u svojoj ljetnoj garderobi

MODNE VIJESTI
14.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvanvremenska moda, grafika i jednostavnost karakteristike su modnog brenda Plusminus. Vođen idejom i vizijom dizajnerice Ene Dujmović predstavlja šestu po redu kolekciju pod nazivom Different Species.

Kolekcija je inspirirana prirodom, skupinama organizama i njihovim različitostima, a brend teži ka tome da ovom realizacijom privuče zaljubljenike u modu koji će se pronaći u njegovoj estetici.


Konekciju s prirodom svaka individua doživljava na drugačiji i svojstven način, baš kao što i Different Species kolekcija budi ono jedinstveno u osobi koja je nosi. Odjevni komadi namijenjeni su ženi koja je vrlo slobodna, čineći je posebnom u svakodnevnim prilikama.


Svaki komad kolekcije je autentično umjetničko djelo koje spaja modu i grafiku. Nosivost komada se ogleda u ispunjavanju vizije osobe koja ih nosi te u naglašavanju njenog karaktera.
Štampa grafičkog linoreza koju vidimo na ovoj kolekciji rađena je u suradnji s akademskim grafičarima i umjetnicima Denisom Haračićem i Mirzom Rahmanovićem.


Kolekcija je spremna čekala u Plusminus studiju više od dva tjedna kako bi vremenski uvjeti bili povoljni i kako bi se kolekcija snimila u zamišljenom stilu i odabranoj lokaciji. Uz lokaciju snimanja koja nas na trenutak vraća u stara geološka razdoblja, odjeća je u potpunosti u fokusu i poziva na detaljnije istraživanje. Za fotografije u duhu Plusminus filozofije i ovaj put je zaslužna fotografkinja Maja Topčagić, kojoj su se kao modeli pridružili dizajnerica Plusminusa Ena Dujmović i glumica Martina Mandek, dok šminku i frizuru potpisuje Naida Đekić. Svi Plusminus komadi iz nove kolekcije proljeće/ljeto 2019. dostupni su online za narudžbu putem službene Plusminus Instagram i Facebook  stranice te u concept storeu Bazerdžan u Sarajevu.

 

***

Odjeća: Plusminus
Modeli: Maja Topčagić, Ena Dujmović, Martina Mandek
Makeup i frizura: Naida Đekić
Foto: Maja Topčagić

MODNE VIJESTI , 14.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Maja Topčagić

Podijeli:

Posljednje objavljeno